Što kažete na ovo?

Saša Lozar nije jedini: Kompilacija falševa s Dore sve je što trebate čuti nakon prvog polufinala!

eugen, Dora 2024 X/Twitter/Screenshot 1/24 >> Pogledaj i ovo +13 Galerija

Nakon prve polufinalne večeri Dore najviše se priča o falševima nekih izvođača, a osvanula je i kompilacija "najboljih".

Ako je suditi po komentarima s društvenih mreža, izvođači na prvoj polufinalnoj večeri Dore nisu se baš uspjeli dojmiti gledateljima.

Najviše se komentiraju loše izvedeni falseti nekih izvođača, a u posebnom se fokusu našao Saša Lozar, koji se o svemu i sam oglasio na Instagramu.

"Slušajte, bolje biti viralan nego sterilan. Shit happens. Vidimo se u finalu! Još je k tome veljača, mačke će me razumjeti", našalio se pjevač.

Povezana vijest Celebrity Jacques Houdek bez dlake na jeziku komentirao izvođače s Dore: "Hitno se javite, tu sam za vas..."

No Saša nije jedini izvođač čiji su falš gledatelji primijetili, a čak je osvanula i kompilacija "najboljih".

"U ovim trenucima požalio sam što sam stavio slušalice", napisao je jedan gledatelj Dore iz Ukrajine uz snimku u kojoj je spojio falševe Noelle, eugena, Lane Mandarić i Saše Lozara.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

"Nisam gledao Doru sinoć, no možda sam i donio dobru odluku gledajući neke naglaske", komentirao je drugi korisnik Twittera uz istu snimku.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

"Legendarno", "Horor", "Definitivno je bilo problema sa zvukom", neki su od brojnih komentara, a mnogi su pisali i da u kompilaciji nedostaje Misha, tajanstveni izvođač koji se skriva ispod maske i koji nije izborio finale.

Za razliku od Mishe, Lana, eugen i Saša uspjeli su proći u finale Dore, unatoč falševima.

Pred nama je drugo polufinale Dore, a finale je u nedjelju 25. veljače.

  1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Seve nakon Dore dijelila jaja, neki su je finalisti odbili, a jedan je pjevač iznenadio komentarom!

1/10 >> Pogledaj i ovo +6 Nekad i sad Šokantne fotografije glumca iz hit-serije obilaze svijet, droge su itekako ostavile traga na njegovu izgledu!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS