uvijek su blistavi i dotjerani

Koja je tajna mladolikosti članova kraljevske obitelji? Posebnim preparatima nije odolio ni jedan muški član obitelji!

Kate Middleton - 2 Profimedia 1/29 >> Pogledaj i ovo +18 Galerija

Kraljevski članovi obitelji na fotografijama uvijek ispadnu savršeno, a evo i popisa preparata kojima mogu zahvaliti na čistom i blistavom tenu.

Kao neki od najčešće fotografiranih ljudi na svijetu, članovi kraljevskih obitelji trude se izgledati najbolje što mogu u svakoj prilici.

Konzultiraju se s vrhunskim stručnjacima za ljepotu za preporuke o proizvodima koji održavaju zdravlje njihove kože, potiču mladenački sjaj i bore se protiv znakova starenja.

Od prirodne alternative botoksu do hidracijske kreme, ovo su proizvodi koje koriste poznate kraljevske dame, a s kojima uvijek izgledaju jednostavno besprijekorno.

Pokojna kraljica Elizabeta na svojim je fotografijama sve uvijek očarala mekim izgledom lica bez ijedne nesavršenosti.

Vjeruje se da je od svih krema najviše voljela koristiti Eight Hour Cream Elizabeth Arden, koja košta samo 31 funtu, piše Daily Mail.

Višenamjenski proizvod, koji je lansiran čak 1930. godine, navodno se prodaje svakih 30 sekundi diljem svijeta. Kraljica je navodno koristila kremu dva puta dnevno kako bi svoju kožu održala vlažnom i hidriranom.

U svojim memoarima ''Rezerva'' princ Harry otkrio je da je koristio majčinu omiljenu hidracijsku kremu na neočekivanom području.

Tijekom svoje ekspedicije na Sjeverni pol 2011. s ranjenim veteranima iz Afganistana Harry je rekao da je zadobio ozebline na svojim privatnim dijelovima.

''Iskušavao sam neke kućne lijekove, uključujući onaj koji mi je preporučio prijatelj. Nagovorio me da se namažem kremom Elizabeth Arden.''

Zanimljivo je da je poznata hidracijska krema koju je koristio ista ona na koju se oslanjala princeza Diana za svoje ispucale usne.

''Moja mama to je koristila na svojim usnama'', prisjetio se, pa priznanjem malo šokirao čitatelje.

Meghan Markle, Kate Middleton, španjolska kraljica Letizia i nizozemska kraljica Maxima dijele naklonost prema Biotulin Supreme Skin Gelu.

Hvaljen kao prirodna alternativa botoksu, proizvod navodno smanjuje bore do devet sati.

Njemačka kozmetička tvrtka Biotulin NBC Universal ponudila je Meghan Markle honorar od pet milijuna dolara za pet sekundi reklame s njihovim botoks-gelom.

Katein vizažist Carl Ray otkrio je da je Biotulin gel, čija je cijena 52,50 funti, jedan od njezinih osnovnih proizvoda protiv starenja.

Kaže se da je Karl Lagerfeld, koji je izjavio da nikada ne bi dao ubrizgati otrov u lice, osobno preporučio tu kremu i Kate.

U intervjuu za Boulevard Magazine 2016. godine sestra španjolske kraljice Letizije, Telma Ortiz Rocasolano, otkrila je da kraljica nije radila ništa na svome licu. Umjesto toga, tajna njezina besprijekornog tena je Biotulin.

Prema navodima proizvođača, sastojak dobiven iz biljke parakres djeluje kao biljni lokalni anestetik, smanjuje kontrakcije mišića i vidljivo smanjuje sitne bore.

Na popisu se nalazi i još jedna krema. Pčelinji otrov, vitamin C i protein placente nalaze se u Rodialovoj prepoznatljivoj kremi i obećavaju promicanje mladenačkog tena. No jedna druga ''sitnica'' koja pojačava sjaj lica privukla je pozornost Kate Middleton. Naime, krema u sebi ima 24-karatne komadiće zlata.

Potencijalni kupci bit će oduševljeni kada čuju da je ta krema trenutačno snižena sa 750 na samo 95 funti na britanskom tržištu.

Danska kraljica Mary za njegu svoje kože koristi domaći brend Ole Henriksen.

Vlasnika brenda čak je pozvala u svoju rezidenciju, kako je ranije sam otkrio.

''Na temelju dobrog iskustva s brojnim mojim proizvodima, pozvala me u svoju rezidenciju. Smatram da je nevjerojatno topla, zgodna i iznimno lijepa žena, bio sam opčinjen njezinim prekrasnim osmijehom i zadivljujućim smislom za stil'', prisjetio se Henriksen.

Za kraj, kraljica Camilla navodno preferira Silk Skin Bee Bee Cream od 39 funti, koja koži daje suptilan sjaj.

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Svi pričaju o onome što jedna od najljepših Hrvatica ima na nogama, taj modni detalj ukrao je svu pozornost

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Svi se čude top-izgledu majke hajdukovca, objavila je nove fotke u bikiniju: ''Najljepša žena svijeta''

Povezana vijest Zanimljivosti Zavirite u stan u kojem je Indira živjela sa suprugom! Skupa su ga uredili, a završnim rezultatom pohvalila se na Instagramu

Povezana vijest Celebrity Thompson nakon dvije godine prvi put progovorio o stanju svog sina: ''Hvala Bogu da je tako jak i hrabar, imamo vjeru da će biti bolje''

Povezana vijest Celebrity Prizori obiteljske idile Maje Šuput rastopili su sve koji su vidjeli ove fotografije, Bloomu je teško odoljeti!

Povezana vijest Celebrity Instagram je eksplodirao zbog njezine fotke u bikiniju! Uskoro slavi 39. rođendan, ali nikad nije bolje izgledala

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS