Dostavili su je kamionom

Evo kako je izgledalo grandiozno vjenčanje Trumpa i Melanije, o njenoj vjenčanici zbog jednog se pričalo mjesecima!

Melania Trump u vjenčanici - 1 Profimedia 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Melania Trump prije 19 godina udala se za Donalda Trumpa, a njena vjenčanica bila je jedan od najvažnijih detalja svadbe o kojoj se pričalo još mjesecima.

Bivši američki predsjednik Donald Trump i njegova supruga Melania na vjenčanje su 2005. godine potrošili više od milijun dolara.

Donald je onda treći put uplovio u bračnu luku, nakon što mu nije uspjela ljubav s Ivanom Trump, a ni TV zvijezdom Marlom Maples. Činilo se onda kako uspješni poduzetnik zaista želi proslaviti svoj veliki dan u punom svjetlu.

Slovensku manekenku Melaniju Knauss zaprosio je 12-karatnim smaragdnim prstenom koji ga je stajao oko 1,5 milijuna dolara te nije mislio štedjeti ni na svečanosti vjenčanja. Otišao je toliko daleko da je vjenčanje htio prenositi i na televizijama diljem svijeta. Ipak, Melanija se tome usprotivila te su odustali od njegove ideje.

Pred oltar su stali 22. siječnja 2005. godine na Floridi u Palm Beachu, a Melania je kasnije pričala kako je sama organizirala čitavu ceremoniju jer je njezin budući suprug u to vrijeme bio previše zauzet igranjem golfa da bi mogao posvetiti pažnju njihovu velikom danu.

"Sve sam sama organizirala. Pobrinula sam se da sve bude na svom mjestu", rekla je u intervjuu za People nakon vjenčanja.

Njihovi gosti odsjeli su u hotelu u kojem je Trump uplatio spa-tretman za svakoga.

Ono o čemu se pričalo bila je vjenčanica.

Melania je na sebi imala spektakularnu vjenčanicu s potpisom Christiana Diora koja je bila satkana od 91 metra svile te je težila više od 25 kilograma. Utkano je 1.500 sitnih kristala, šlep je bio dugačak skoro četiri metra, a veo 4,88 metara. Sve je rađeno ručno, a za šivanje je bilo potrebno 1.000 sati,. Na nju je potrošila oko 148.000 dolara, a osvanula je i na naslovnici časopisa Vogue. Umjesto buketa u rukama je držala krunicu ukrašenu bijelim ružama. Naslovnicu pogledajte OVDJE.

Strani mediji pisali su tada da se vjenčanica mogla prevesti jedino mrtvačkim kolima, ali za potrebe vjenčanja transportirali su je kamionom.

Trumpu su kumovi bili njegovi sinovi Don Jr. i Eric, a na vjenčanju su bila poznata lica iz showbiza, ali i politike, kao što su Elton John, Bill i Hillary Clinton, Heidi Klum, Simon Cowell, Billy Joel, Paul Anka i brojni drugi.

Dvorana u kojoj se ceremonija održala bila je ukrašena s 10.000 ruža i orhideja, a sve je bilo uređeno u luksuznom stilu. Trumpovi su se pobrinuli da čak i torta bude ekstravagantna. Imala je sedam katova i bila je visoka metar i pol te je koštala oko 50.000 dolara.

Inače, Melania i Donald ovih su dana u fokusu javnosti zbog njegove kandidature za predsjednika SAD-a. Melania bi ovih dana trebala izdati i svoje memoare, a svi s nestrpljenjem čekaju čuti kakav je bio njen život iz prve ruke.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Tko je sestra Vjekoslave Huljić? Udana je za našeg poznatog olimpijca, a u Splitu je svi dobro znaju

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Livajina Iris objavila je video iz teretane u tajicama i grudnjaku, uu izdanju još se nije pokazala!

Društvenim mrežama proširila se naga fotografija Melanije Trump: ''Želite ići tako nisko?''

Melania Trump svoju stariju sestru godinama je skrivala, a u Ameriku su odselile s istim snom, evo u kakvom su odnosu!

Mnogi se pitaju što to Trump skriva ispod narančastog pudera? Nikome nije jasno zašto koristi ovako vidljivu šminku

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS