dala je mali uvid!

Zavirite u stan kandidatkinje za predsjednicu Hrvatske, koji dijeli sa suprugom Milom Kekinom i dvoje djece!

Ivana Kekin - 5 Instagram 1/33 >> Pogledaj i ovo +22 Galerija

Ivana i Mile Kekin žive u centru Zagreba, a kandidatkinja za predsjednicu svojim je pratiteljima pokazala unutrašnjost kuhinje u kojoj često voli spremati fina jela.

Ivana Kekin u posljednje vrijeme privlači puno pozornosti jer se prijavila za mjesto predsjednice Republike Hrvatske.

O njenoj kandidaturi za predsjednicu više pročitajte OVDJE.

O politici često voli govoriti i na društvenim mrežama, ali nešto što voli jednako kao i sabornicu je, kako kaže - kuhinja.

Na svom Instagram profilu već nekoliko puta pustila je pratiteljima da zavire u njen kuhinjski prostor koji je vrlo moderan i praktičan, a nedavno je pokazala i kako radi Parmigianu.

A za one koji vole kinesku kuhinju, Ivana je pripremila i Gyoze a la Kekin.

Ivana je u braku s glazbenikom Milanom Kekinom, a zajedno imaju dvoje djece, Mišu i Vitu.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Ljubavna priča Gordana Jandrokovića prava je filmska: ''Primijetila sam ga jer je lijepo skakao na glavu u more...''

1/27 >> Pogledaj i ovo +23 Celebrity Pogledajte stan naše influencerice, koji je uredila do najsitnijeg detalja, nešto je posebno ukralo pažnju njenih pratitelja!

Neda Ukraden progovorila o onome što sve najviše zanima: ''Jako sam sretna...''

Jedna od najvećih zvijezda današnjice oprostila se od preminulog kolege riječima koje paraju srce: ''Dragi prijatelju...''

Povezana vijest Nekad i sad Jeste li primijetili kako se imidž Ivane Kekin promijenio nakon što se kandidirala za predsjednicu Hrvatske?

Povezana vijest Celebrity Evo što je rekao Mile Kekin o supruginoj borbi za Pantovčak, sve je oduševio jednim potezom: ''Ne, nisam vidovit, ali...''

 

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS