''Stalno se čuje...''

Ipak nije sve tako bajno kod Beckhamovih, s jednim problemom neprestano se bore: ''To ih živcira!''

David i Victoria Beckham Profimedia 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

David i Victoria Beckham mir su pokušali pronaći u kući u Cotswoldu koju su kupili 2016. godine. Ipak, tamo su našli na veliki problem. 

David i Victoria Beckham svoj su mir pronašli, barem su se tako nadali, u kući u Cotswoldu koja je vrijedna 10 milijuna fonti.

Ipak, nije sve tako bajno jer iznad njihove kuće neprestano prolaze manji zrakoplovi. Razlog tome je što se kuća nalazi na putu za aerodrom Enstone.

''Stalno se čuje zvuk zrakoplova'', rekli su lokalni stanovnici za Daily Mail.

''Pilotima je rečeno da ne prolaze nisko iznad stambenih objekata, ali moraju se približiti kući Beckhamovih. Mogu zamisliti koliko ih to živcira'', dodali su.

Obitelj je kuću kupila 2016. godine, a David često na društvenim mrežama dijeli svoje trenutke seoskog života. Tamo uzgaja povrće i voće te se brine o kokošima.

Više o tome pročitajte OVDJE.

Nedavno se počelo šuškati i da će obitelji kupiti luksuzno imanje u Miamiju, a više o tome pročitajte OVDJE.

1/24 >> Pogledaj i ovo +20 Nekad i sad Zbog estetskih zahvata nitko ne može prepoznati ljepoticu iz kultnog filma 80-ih, znate li o kome se radi?

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Lille u topiću pokazala brutalne trbušne mišiće, za nju je više teško naći dobar epitet: ''Nema ljepše i zgodnije...''

Zgodni Miro zbog nove hit-serije preselio se u Zagreb, a otkrio je i zanimljivu anegdotu sa seta: "Pod naletom uzbuđenja sam..."

Blanka Vlašić odvela je sina na njoj važno mjesto pa emotivno poručila: ''Jednog dana će ti mama ispričati sve...''

Splitska glumica slaba je na tetovaže, a sad je izbliza pokazala crteže kojih ima na desetke, jedan je posvećen i posebnoj muškoj osobi!

Povezana vijest Celebrity Naša lijepa glumica i njezin šarmantni suprug imaju velik razlog za slavlje: ''Njegov osmijeh je sve!''

Povezana vijest Celebrity Glazbena zvijezda propala je u rupu na pozornici, snimka je brzo postala viralna: ''O, moj Bože...''

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS