Zna se tko je nestašan!

Pogledajte urnebesne obiteljske trenutke kraljevske obitelji s kojima se baš svaki roditelj može poistovjetiti!

Kate Middleton i princ Louis - 4 Profimedia 1/17 >> Pogledaj i ovo +6 Galerija

Njihovo ponašanje uvijek je pod povećalom javnosti, ali kraljevskoj djeci teško je to objasniti, pa su se nerijetko događali ovakvi trenuci.

Iako su kraljevska obitelj, koja kod javnih izlazaka strogo mora pratiti pravila pristojnog ponašanja, najmlađim članovima kraljevske obitelji teško je to objasniti kad ih uhvate takozvani tantrumi. 

Skupili smo urnebesne trenutke kad kraljevski roditelji čak ni pred fotografima nisu uspjeli smiriti svoju nestašnu djecu, a neke od najboljih trenutaka pogledajte u galeriji.

Jedna od prvih fotografija je ona princeze Diane koja grdi princa Williama jer ju nije poslušao. Iako je Harry bio onaj vrckaviji brat, William je isto nerijetko imao takve istupe u javnosti.

Njegove gene i gene nestašnog strica naslijedio je i princ Louis. On je javnosti već dobro poznat po svojim urnebesnim facama i fazama, a posebno se pamti ona iz 2022. godine kad je vlastitoj mami Kate Middleton začepio usta dok ga je pokušavala ušutkati u svečanoj loži.

Osim njega, i sestrica Charlotte kao jako mala imala je napadaje plača, a fotografi su je uhvatili 2017. godine u posjetu Hamburgu kad se pokraj helikoptera bacila na pod i počela plakati.

Jedan od kraljevskih tata s kojim će mnogi suosjećati je i Mike Tindall, suprug Zare Tindall, kćeri princeze Anne.

A na kraju svega preostaje jedino dodati kako su i oni samo obični ljudi koji, iako to ponekad nikako ne žele, moraju doživjeti ovakve trenutke zbog svojih neodoljivih nasljednika.

1/19 >> Pogledaj i ovo +15 Celebrity Tko je bivša misica i suradnica Hane Tabaković Bakse, koja se našla usred skandala s humanitarnim revijama?

1/17 >> Pogledaj i ovo +13 Zanimljivosti Tko još ne zna za najpoznatiju single tetku s Balkana? Ona je zvijezda TikToka, obožava turbofolk i domaću kuhinju!

 

Chandler iz Prijatelja napustio nas je prije godinu dana, prije smrti potrošio je milijune kako bi se izliječio od kobnih poroka

Tko je Hana Tabaković Baksa koja se našla usred skandala za potkradanje humanitarnih akcija?

Povezana vijest Celebrity Usred šuškanja o bračnoj krizi Meghan Markle uzvratila udarac osvetničkom modom: "Pokazuje neovisnost i slobodu..."

Povezana vijest Celebrity Kate Middleton radi na velikom događaju za Božić, pridružit će joj se i cijela obitelj

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS