Je li to...?

Hrvatski navijač napravio je pravu pomutnju u Hamburgu, a na prvi pogled je jasno i zašto!

Hrvatski navijač i dvojnik Joška Gvardiola Sanjin Strukić/Pixsell 1/8 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Zbog velike sličnosti s našim reprezentativcem, jedan hrvatski navijač privukao je veliku pažnju na ulicama Hamburga.

"Je li to Joško Gvardiol?" zapitali su se mnogi koji su u Hamburgu sreli jednog hrvatskog navijača koji neodoljivo nalikuje našem reprezentativcu.

Mnogi su ga zaustavljali za zajedničke fotografije, a doznalo se i tko je zapravo lažni Joško.

Na glavnom kolodvoru u Hamburgu susreo ga je fotoreporter Pixsella, kojem je otkrio da se zove Paulo i da dolazi iz Primoštena, pa je zbog toga na glavu stavio i tradicionalnu šibensku kapu.

"Jedan je Joško Gvardiol" komentirao je usporedbe s nogometašem ovaj strastveni navijač naše reprezentacije koji je, osim sebe, u hrvatski dres obukao i svoj kofer.

Otkrio je i da još nema kartu za utakmicu Hrvatske i Italije, ali se nada kako će je uspjeti nabaviti.

Fotografije Gvardiolovog dvojnika pogledajte u galeriji.

Povezana vijest Celebrity Joško Gvardiol kupio je luksuzni stan u centru Zagreba, dizajnirala ga je mlada arhitektica, a nogometaš je inzistirao na jednom detalju!

Povezana vijest Celebrity Gvardiol objavio djelić prizora iz obiteljskog vrta i pokazao što radi izvan nogometnog terena!

Povezana vijest Celebrity Evo kako se Gvardiol i Majer opuštaju prije važnog natjecanja, pozornost je ukralo i društvo u kojem su uživali

1/22 >> Pogledaj i ovo +18 Celebrity Prizori predivne kćeri Toma Cruisea s maturalne sve su podsjetili na njezinu majku u hit-seriji!

  1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Junaka srpske reprezentacije s tribina je bodrila zaručnica kojoj tepaju da je najljepša Srpkinja!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS