"Znamo li se?"

"Ona u kojoj Rachel zaboravi Rossa": Pogledajte video koji je izazvao kaos među obožavateljima "Prijatelja"!

Jennifer Aniston i David Schwimmer Profimedia 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

David Schwimmer i Jennifer Aniston snimili su urnebesnu reklamu u kojoj su se osvrnuli na svoju suradnju u seriji "Prijatelji".

Da su "Prijatelji" i 20 godina nakon završetka snimanja jedan od omiljenih sitcoma, potvrdio je i novi video u kojem se pojavljuje nekoć omiljeni par iz serije - Ross i Rachel.

Glumci koji su ih utjelovili, David Schwimmer i Jennifer Aniston, sada su ponovno udružili snage u reklami za Uber Eats, snimljene za finale ovogodišnjeg Super Bowla.

Povezana vijest Zanimljivosti Život mu je obilježila ljubavna priča s kolegicom zbog koje su fanovi ponovno poludjeli, a pred kamerama je već 45 godina!

U reklami se Aniston pretvara da ne prepoznaje Schwimmera, koji je zaustavlja na ulici.

"Znamo li se?", zbunjeno ga pita ona, na što joj on odgovara: "Radili smo skupa 10 godina."

"Deset godina? Bio si super", odgovara Jennifer. "I dalje ne znaš tko sam, zar ne?", pita je David, na što ona sebi u bradu komentira: "Kao da bih zaboravila deset godina svog života".

"Mrzim ovaj grad", zaključuje David u reklami koja je izazvala veliko oduševljenje među obožavateljima kultne serije i u jednom je danu na YouTubeu pregledana preko 1,2 milijuna puta.

Podsjetimo, serija "Prijatelji" snimala se od 1994. do 2004. godine, a glumci su se ponovno okupili 2021. u televizijskom specijalu "Prijatelji: Ponovno zajedno". Uz Schwimmera i Aniston, glavne uloge u seriji imaju Courteney Cox, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow i Matthew Perry, koji je prošle godine nažalost preminuo u dobi od 54 godine.

1/15 >> Pogledaj i ovo +11 Celebrity Tko su djeca Ivana Turudića? Studirali su u Americi pa su se vratili u Hrvatsku, a evo i kako izgledaju  

1/21 >> Pogledaj i ovo +17 Celebrity Josipa Rimac ima kćer iz prvog braka, a kum joj je poznati Hrvat s kojim je njezina mama surađivala u slavnim danima

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS