''brate...''

Damir Tomljanović objavio fotografiju chefa Vukija i tek rođene kćeri, a onda mu je uputio i originalnu čestitku!

Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin/Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Damir Tomljanović na društvenim je mrežama čestitao Stjepanu Vukadinu na rođenju kćeri.

Naš kulinarski chef i član žirija "MasterChefa" Stjepan Vukadin pohvalio se kako su on i supruga Katarina dobili drugo dijete, malenu djevojčicu, a na tome mu je posebno čestitao i njegov kolega iz showa Damir Tomljanović.

"Brate, najsretniji zbog vas. Ne daj joj blizu tečica. Koga još čekamo?" napisao je Damir uz fotografiju Stjepana i novorođene kćeri, na kojoj je označio i njihova kolegu Melkiora Bašića.

Stjepan je u priči na Instagramu objavio fotografiju tek rođene reći i tako potvrdio dolazak prinove u obitelj, no njezino ime zasad nisu otkrili.

"Hvala ti, dragi Bože. 8. 4. 2024., 16:55", napisao je uz fotografiju.

Povezana vijest Celebrity Chef Vuki objavio najljepšu moguću vijest, njegovoj sreći nema kraja: "Hvala ti dragi Bože!"

Inače, on i supruga vijest da im stiže druga beba podijelili su na sam Božić prošle godine. Uz prekrasne fotografije u blagdanskom raspoloženju otkrili su da čekaju prinovu.

Stjepan rijetko pokazuje suprugu na društvenim mrežama, ali zato često objavljuje fotografije sinčića Gabriela, kojeg njegovi pratitelji obožavaju.

Povezana vijest Celebrity Chef Vukadin uređuje svoj novi dom u koji će useliti nakon dolaska prinove, prve prizore već je pokazao pratiteljima!

Gabriel i neodoljivo nalikuje tati, a osim izgleda od njega naslijedio i ljubav prema kuhanju.

"Gabriel je već s godinu, godinu i pol pokazivao afinitete prema kuhanju, kao i svako drugo dijete, pretpostavljam. Za drugi rođendan poželio je tavu i poklopac. Trebam li što više reći... Supruga i ja smo mislili da je neka prolazna faza, međutim pokazalo se da ipak nije. Pomalo smiješno, ali Gabrielu je kuhanje sve. Dok druga djeca na YouTubeu gledaju crtiće, Gabriel gleda videorecepte, a tek je napunio tri godine. Sve nekako pretvori u alat za kuhanje, pa tako je na primjer mali klavir postao gradele. Čak je i svu djecu u vrtiću zainteresirao za kuhanje. Vidjet ćemo kuda će to sve ići, kojim tokom. Tko zna, možda jednog dana postane i chef, iako za mene već sad jest", ispričao nam je Stjepan.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity U potpuno prozirnoj haljini ovaj put nije ni pokušala sakriti izložene dijelove tijela, bljeskovi aparata otkrili su baš sve!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Dragana Mirković usred koncerta jecala od tuge dok je pjevala ''Jedini moj'', sjela je na pod i plakala

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS