Sve mora biti po PS-u!

Uređuju se posljednji detalji za prestižnu dodjelu Oscara, pogledajte atmosferu s crvenog tepiha uoči najuzbudljivije večeri filmske industrije!

Pripreme za dodjelu Oscara Afp 1/12 >> Pogledaj i ovo +1 Galerija

U tijeku su posljednje pripreme za najveći filmsku dodjelu u povijesti, 96. po redu Oscare, evo kako se dovršavaju posljednji detalji.

Večeras se održavaju 96. po redu Oscari, najveća dodjela filmskih nagrada u povijesti.

Ceremonija se održava u Dolby kazalištu u centru Hollywooda, a fotografi su zabilježili kako tijeku posljednje pripreme za prestižnu večer.

Povezana vijest Preporuke Tko će dobiti Oscara za najbolji film ove godine? Konkurencija je zaista velika!

Usisavaju se tepisi, postavljaju statue, isprobavaju kamere, postavlja cvijeće te provjeravaju zadnji detalji kako bi večeras sve bilo savršeno i kako bi nominirane zvijezde zablistale na crvenom tepihu.

I ove godine za nagradu konkuriraju sjajna ostvarenja iz svijeta filma, ali samo će neki od njih kući ponijeti famozni zlatni kipić.

Povezana vijest Zanimljivosti Ovo je popis nepoznatih činjenica o Oscarima, evo zbog kojeg se skandala imena dobitnika strogo čuvaju!

Atmosferu s crvenog tepiha pogledajte u galeriji.

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Maja Šuput izdala je novu pjesmu nakon dugo vremena, poslušajte kako zvuči!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Naša televizijska voditeljica pokazala je kako izgleda njena kći, dobila ju je u braku s drugim suprugom

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS