Jeste li iznenađeni?

Evo kako je Ava Karabatić prošla na izborima, dobila je više glasova čak i od ministrice: "Nek' smo mi živi i zdravi"

Ava Karabatić Josip Bandic/Cropix 1/34 >> Pogledaj i ovo +23 Galerija

Ava Karabatić na parlamentarnim izborima ostvarila je bolji rezultat od ministrice kulture Nine Obuljen Koržinek.

Splićanka i bivša reality-zvijezda Ava Karabatić bila je jedna od kandidatkinja na ovogodišnjim parlamentarnim izborima, a na kojima je ostvarila bolje rezultate čak i od nekih političara.

Tako je prema posljednjim podacima ministrica kulture Nina Obuljen Koržinek dobila 505 glasova, dok ih je Ava dobila 508.

Povezana vijest Zanimljivosti Našim političarima na biralištima su se pridružile supruge koje ne viđamo često, a njihova su najveća podrška!

"Nek' smo mi živi i zdravi", izjavila je Ava pred novinarima nakon izbora u jednoj zagrebačkoj pečenjarnici u kojoj je pratila rezultate, odnosno gdje joj je bio stožer.

Povezana vijest Celebrity Svi pričaju o skupim dizajnerskim krpicama Fani Kerum, a sve će vam biti jasno kad vidite njezina izdanja s prethodnih izbora!

Ava je uoči izbora predstavila svoj program te je naglasila da će se ako bude izabrana zalagati za legalizaciju prostitucije i marihuane.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Što naša bivša misica radi u stožeru Domovinskog pokreta? I 24 godine nakon velikog uspjeha na svjetskom izboru ljepote, pravi je mamac za poglede!

1/15 >> Pogledaj i ovo +11 Celebrity Pogledajte u kakvu je izdanju Miro Bulj došao u stožer, istaknuo se među kolegama u odijelima!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS