"E ovo je hit hitova!"

Pogledajte spot Baby Lasagne u GTA 5 verziji, za nju je zaslužan naš youtuber kojeg svi dižu u nebesa: "Znam koliko je ovo teško napraviti tako da..."

Baby Lasagna Screenshot/Youtube 1/25 >> Pogledaj i ovo +14 Galerija

AngryAngelo napravio je animiranu verziju spota Baby Lasagne za Rim Tim Tagi Dim i izazvao divljenje korisnika društvenih mreža.

Hrvatski youtuber AngryAngelo pozabavio se likom i djelom našeg ovogodišnjeg predstavnika na Eurosongu Baby Lasagne iliti Marka Purišića pa ga pretvorio u jednog od likova iz popularne videoigrice GTA V.

AngryAngelo objavio je video s BabyLasagnom na YouTubeu, a koji je dosad skupio više od 25 tisuća lajkova, kao i brojne komentare.

Podsjećamo, Baby Lasagna će na Eurosongu u Švedskoj nastupiti 7. svibnja s pjesmom "Rim Tim Tagi Dim", a na koju je proteklog vikenda zaplesala i cijela Hrvatska.  

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Poznata Hrvatica četiri mjeseca nakon poroda pokazala trbuh i izazvala nevjericu: "Pa kako to izgledaš?!"

1/16 >> Pogledaj i ovo +12 Zanimljivosti Veliki ožiljak na leđima princeze zasjenio je kraljevsko vjenčanje, a ona je namjerno htjela pokazati uspomenu na strašno iskustvo iz djetinjstva

 

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS