suza suzu stiže

Uplakana Neda Ukraden ispred škole u kojoj je ubijeno osmero djece i zaštitar: ''Strašna tragedija, užasno je ovo...''

Neda Ukraden - 1 Cropix 1/27 >> Pogledaj i ovo +16 Galerija

Neda Ukraden došla je odati počast žrtvama pokolja koji se dogodio u beogradskoj osnovnoj školi.

Scene ispred beogradske osnovne škole paraju srca. Roditelji, obitelj, prijatelji, poznanici, pa čak i turisti i brojni prolaznici, došli su odati počast mladim žrtvama strašnog pokolja koji se jučer dogodio u beogradskoj osnovnoj školi.

Među masom koja ne skriva tugu na licima našla se i pjevačica Neda Ukraden.

Neda je fotografirana sa suzama u očima, a tugu je pokušala sakriti crnim sunčanim naočalama.

''Ne ponovilo se. Strašna tragedija, Boga molim da nam djeca i roditelji nikada ovo ne dožive. Iskrena sućut obiteljima preminulih, bakama i djedovima, rodbini. Užasno je ovo, zaista'', jedva je izustila uplakana Neda za srpski Telegraf.

Osim Nede tamo je bila i hrvatska glumica s beogradskom adresom Tihana Lazović u pratnji supruga i kolege glumca Branislava Trifunovića, za kojeg se udala u kolovozu prošle godine, nakon tri godine veze. Nijedno od njih s lica nije moglo sakriti šok i tugu, kao ni ostatak okupljenih.

Nezapamćena tragedija u kojoj je život izgubilo osmero učenika i jedan zaštitar odjeknula je diljem regije i svijeta, a o svemu su se na društvenim mrežama oglasili i mnogi poznati Hrvati.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 inMagazin Ovo je bio posljednji Stavrosov intervju za IN magazin, ono što je tada poručio para srce: "Najvažnije je…"

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Neobičan donji dio badića Ivane Knoll baš je čudno vidjeti na njoj, kad vidite fotografije, sve će vam biti jasno!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS