Ovo će biti gledano!

Samo nekoliko mjeseci nakon odluke da se ipak neće rastati, Sylvester Stallone i njegova supruga spremaju veliku novost!

Sylvester Stallone i Jennifer Flavin - 2 Profimedia 1/35 >> Pogledaj i ovo +24 Galerija

Sylvester Stallone imat će svoju seriju ''Obitelj Stallone'' koja će pratiti njega i njegovu obitelj, pišu strani mediji.

Taman kad ste mislili da obiteljskih realityjima u regiji i svijetu dolazi kraj, svoj realty show sada je najavio i poznati holivudski glumac Sylvester Stallone.

Stallone je s produkcijskom kućom Paramount+ dogovorio snimanje serije ''Obitelj Stallone'' od 8 epizoda koja će prikazati život njega i njegove obitelji, Jennifer Flavin i tri kćeri.

"Nakon što je glumio neke od najlegendarnijih likova u povijesti kinematografije, trostruki kandidat za Oscara Sylvester Stallone spreman je dati kamerama pristup onome što bi smatrao najvećom ulogom svog života: tati", piše u priopćenju za javnost za emisiju.

"Ova nova serija u kojoj glume Stalloneove tri kćeri, supruga i on sam nudi mjesto za stolom jedne od najpoznatijih holivudskih obitelji."

Serija bi se trebala emitirati krajem ove godine, a svaki član obitelji dobit će malu biografiju, piše MSN

Stallone je na svome Instagramu objavio kratku reklamu s Paramountom koja će se, navodno, prikazivati na Super Bowlu ove godine, a u njoj glume i njegove kćeri dok Stallone visi s visoke stijene.

''Čast je pridružiti se Paramount obitelji'', napisao je uz videozapis.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone)

Inače, vijest o obiteljskoj seriji došla je samo nekoliko mjeseci nakon što se svijetom proširila informacija da se Stallone i njegova supruga Jennifer rastaju.
Ipak, par je našao zajednički jezik te je blizak izvor otkrio da su se sastali i odlučili riješiti probleme.

''Odlučili su se sastati kod kuće gdje su razgovarali i riješili njihove razlike. Oboje su iznimno sretni'', rekao je izvor.

Sve tvrdnje Stallone je opovrgnuo objavivši nekoliko zajedničkih fotografija, a njegovim fanovima laknulo je što će njihovi idoli ipak ostati u braku u kojem su dobili i tri kćeri Sophie, Sistine i Scarlet.

1/6 >> Pogledaj i ovo +2 Celebrity Madonninoj kćeri ni rodbinske veze ovaj put nisu pomogle: Pogledajte trenutak kad je nisu pustili na party za koji se pažljivo sredila!

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Meghan Markle viđena prvi put otkako je princ Harry izdao svoju knjigu, evo što je ponukalo njihov zajednički izlazak

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS