Baš je uživao

Omiljeni hrvatski chef opustio se na prijateljevoj svadbi pa zapjevao veliki hit Petra Graše, pogledajte atmosferu!

Stjepan Vukadin Instagram 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Stjepan Vukadin opustio se na svadbi svog prijatelja te je čak na pozornici i zapjevao poznati hit Petra Graše.

Stjepan Vukadin opustio se na svadbi svog prijatelja, a neke dijelove atmosfere podijelio je i na svojim pričama na Instagramu.

Na svadbu je stigao u pratnji svoje supruge Katarine, a odjenuo je elegantno crno odijelo s uzorkom i crnom leptir-mašnom.

Vuki se sa svojim prijateljima odlično zabavljao na vjenčanju jednoga od njih, a onda se čak i odvažio stati na pozornicu te zapjevati.

Kratki videozapis podijelio je u priči na Instagramu, a može se vidjeti kako je uzeo mikrofon u ruke i pjevao veliki hit Petra Graše ''Godine prolaze''.

Jedan od prijatelja koji ga je snimio napisao je ''Multipraktik'' na videozapisu, a Vukadin je uz to dodao emotikon koji plače od smijeha.

Sve možete vidjeti i na njegovu profilu na Instagramu.

Inače, Stjepana svi znaju iz showa ''MasterChef'', u kojemu je član žirija, a uskoro ćemo ga opet gledati i u novoj sezoni te hit-emisije.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Nekad i sad Evo kako je suprug Maje Šuput izgledao prije nego što je upoznao našu pjevačicu, odmah je uočljiva velika promjena!

1/16 >> Pogledaj i ovo +12 Celebrity Zdravka Mamića teško je bilo prepoznati na tribinama teniskog turnira, pokazao potpuno drugačiji imidž od onog na koji su svi navikli!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS