kakva haljina!

Severina pokazala nikad bujniji dekolte u društvu muškarca koji joj je najveća podrška u dobru i zlu

Severina Igor Soban/PIXSELL 1/35 >> Pogledaj i ovo +24 Galerija

Severina je nakon dulje vremena viđena na jednom javnom događanju, a evo i tko joj je pravio društvu u redovima kina među brojnim poznatima.

U Kaptol boutique cinema održana je premijera filma ''42 sekunde'', u kojem je glavna zvijezda naš glumac Tarik Filipović, a među brojnim poznatima došla ga je podržati i dugogodišnja prijateljica Severina.

Naša pjevačica pozirala je za okupljene fotografe na crvenom tepihu u sivoj haljini s prorezima koja je lagano padala do gležnjeva, a sve je kombinirala s bijelim štiklama i torbicom. Istaknula je i vrlo bujni dekolte, koji je haljina pritisnula, a koji upada u oči.

U redovima sjedala društvo joj je pravio njezin menadžer Tomica Petrović.

Inače, Severini je ovo prvo javno pojavljivanje nakon nekog vremena, a nedavno je proslavila i 51. rođendan, što gotovo nitko ne bi rekao s obzirom na besprijekoran izgled naše pjevačice.

Osim nje tu su još bili i Larisa Lipovac Navojec, Vanna, Filip Hrgović sa suprugom, glumica Arija Rizvić, Anđa Marić, Viktorija Đonlić Rađa i mnogi drugi Tarikovi prijatelji.

Inače, film "42 sekunde'' prati priču o povijesnom uspjehu španjolske vaterpolske reprezentacije i osvajanju srebrne medalje na Olimpijskim igrama u Barceloni 1992. godine. Španjolce je predvodio splitski trener Dragan Matutinović, kojeg glumi Tarik, koji je cijelu ulogu odigrao na španjolskom iako inače uopće ne govori taj jezik.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Zanimljivosti Zna se tko je jezivi lik primijećen na kraljevskoj krunidbi, a koji je utjerao strah u kosti onima koji su ga uočili!

1/25 >> Pogledaj i ovo +21 Celebrity Kate Middleton jednim je potezom rastopila sve, pogledajte što je učinila kada je vidjela djevojčicu koja plače zbog nje

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS