Ne izlazi iz teretane!

Rita Ora ima sve brutalnije trbušne mišiće i jedva čeka pokazati ih u sve oskudnijim opravicama

Rita Ora - 6 Profimedia 1/39 >> Pogledaj i ovo +28 Galerija

Rita Ora ima sve brutalnije trbušne mišiće, a naporna vježba itekako je vidljiva na njezinu tijelu.

Pjevačica Rita Ora ne prestaje oduševljavati svojim izgledom svaki put kad se pojavi u javnosti, a iz mjeseca u mjesec ima i sve brutalnije trbušne mišiće.

Ora je trenutačno na putovanju Amerikom, gdje promovira svoju novu pjesmu ''You Only Love Me'', a za razne evente i gostovanja odabrala je bezbroj odjevnih kombinacija koje ističu njezine mišiće.

Rita se ne srami pokazati ni ostatak svojega tijela pa često odjene i oskudne komade odjeće koji istaknu njezinu stražnjicu, grudi ili ostale dijelove tijela.

Inače, Rita je inače rođena u Prištini 1990. godine, a kada joj je bilo samo godinu dana, njezina obitelj preselila se u London zbog, kako je jednom prilikom izjavila, progona Albanaca nakon raspada Jugoslavije.

U kolovozu ove godine udala se za Taiku Waititija, s kojim je od 2021. godine, a ceremonija je bila vrlo privatna.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Franka Batelić pohvalila se novom fotografijom s kćerkicom koja je već iskusila nešto što mnogo ljudi još nije!

1/22 >> Pogledaj i ovo +18 Celebrity Naša glumica prisjetila se kako je prije izgledala, a jedno izdanje privuklo je najviše pozornosti: "Nek' je zabilježeno da sam nekad bila komad''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS