Druga beba na putu

Rihanna snimila prvu naslovnicu sa sinom, iskreno je govorila o majčinstvu, ali jedan detalj o prvom djetetu i dalje skriva

Rihanna Profimedia 1/29 >> Pogledaj i ovo +18 Galerija

Rihanna i njezin partner ASAP Rocky pozirali su za naslovnicu Voguea sa sinčićem, kojem još nisu otkrili ime, a na fotografijama se još nije isticao njezin trudnički trbuščić s drugim djetetom.

Omiljena pjevačica Rihanna i njezin partner ASAP Rocky pozirali su zajedno za naslovnicu Voguea sa sinčićem čije ime još drže u tajnosti. Rihanna je prvi put progovorila o majčinstvu, a fanovi jedva čekaju čuti je nakon dugo vremena otkako se povukla iz javnosti.

Govoreći za časopis, Rihanna je izjavila da je Rocky njezin najbolji prijatelj i opisala majčinstvo kao sve na svijetu jer je iskreno rekla da se ni ne sjeća kakav joj je život bio prije nego što je rodila sina u svibnju 2022. godine.

Za glamurozno fotografiranje pop-zvijezda je obukla upadljive crne haljine na jedno rame s velikim prorezom na nozi, a pozirala je s partnerom, koji nije nosio majicu, na plaži nakon zalaska sunca. Na drugoj fotografiji Rihanna u krilu drži svojeg sinčića, koji je prekriven bijelim ručnikom, a na još jednoj fotografiji Rocky drži malenog u rukama dok se pjevačica zavodljivo šeta plažom gledajući u kameru.

Rihanna je rekla da su joj prvi mjeseci majčinstva bili vrtoglavi, a za  porod je izjavila da nije mogla vjerovati da je u bolnicu ušla trudna, a izašla s bebom.

Pjevačica je priznala da ju je to što ima dijete također natjeralo na preispitivanje jer je odgajanje sina opisala kao jednu od najstrašnijih obaveza u svojem životu.

Rekla je: ''Odgoj mladog crnca jedna je od najstrašnijih odgovornosti u životu. Zapitala sam se: 'Čemu ostavljam svoju djecu? Ovo je planet na kojem će oni živjeti?'''

Unatoč izazovima majčinstva, Rihanna je inzistirala na tome da je ono samo zbližilo nju i njezina partnera Rockyja jer je rekla da su najbolji prijatelji s bebom, prenosi Daily Mail.

''Sve se mijenja kad dobijete dijete, ali ne bih rekla da je to učinilo išta osim što nas je zbližilo'', dodala je. 

Prošli vikend Rihanna je obznanila da je trudna s drugim djetetom. 

Na fotografijama za Vogue trudnički trbuščić se ne vidi, ali na njezinu posljednjem javnom pojavljivanju tijekom nastupa na Super Bowlu itekako se isticao kada je u crvenoj odjevnoj kombinaciji ponosno otkrila da nosi drugo dijete samo devet mjeseci nakon što se rodio sinčić, a spektakularnim nastupom od skoro 15 minuta zabavljala je publiku i cijeli svijet, koji je budno pratio njezin mali koncert na poluvremenu.

1/27 >> Pogledaj i ovo +23 Celebrity Sonja Kovač pozirala gola u krevetu i pokazala bajkovit prizor iz luksuznog smještaja u kojem boravi

1/26 >> Pogledaj i ovo +22 Celebrity Jolina supruga u opako seksi kombinezonu zasjenila njegov rođendanski party, veliki prorez ispod grudi posebno je zanimljiv!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS