Divno djetinjstvo!

Princeza Charlotte i princ George uživaju nakon preseljenja na novo imanje, bliski izvori otkrili što najviše vole raditi!

George, Charlotte i Louis - 1 Afp 1/34 >> Pogledaj i ovo +23 Galerija

Bliski izvori potvrdili su da je i kraljevska obitelj samo obična obitelj, a to najviše potvrđuju dječica, princ George i princeza Charlotte.

Princ i princeza od Walesa uživaju u Windsoru nakon preseljenja u Adelaide Cottage, tvrde izvori bliski paru.

Princ George i princeza Charlotte jedva su dočekali da bez pritiska mogu uživati kod svoje kuće, a da su sasvim normalna obitelj, otkrili su tamošnji izvori.

Princ William i Kate Middleton također su oduševljeni što njihova djeca mogu izaći van u prirodu, a jedan od izvora potvrdio je da se djeca vole voziti na svojim biciklima po imanju.

Za časopis People obiteljski prijatelji rekli su da su devetogodišnji princ George, sedmogodišnja princeza Charlotte i četverogodišnji princ Louis stvarno uzbuđeni upoznati što sve nudi njihov novi dom.

Također, tim činom Kate i William žele stvoriti modernu normalnu kraljevsku obitelj, a svojoj djeci ne žele braniti normalno odrastanje, kao što ni Diana nije branila Williamu i Harryju.

Prema izvješćima, par je ranije rekao da želi održati stvari što je više moguće normalnima za svoje troje djece nakon smrti kraljice.

Kružila su šuškanja da će se obitelj preseliti u Windsor, ali trenutačno ipak žive u Adelaide Cottageu, u čijoj blizini vikendicu imaju i princ Harry i Meghan Markle.

Adelaide Cottage izgrađen je za kraljicu Adelaide 1831. godine i smješten je samo 10 minuta hoda od dvorca Windsor u privatnom Home Parku.

A s obzirom na to da je ovo imanje puno manje, Williamova i Kateina dadilja Maria Teresa Turrion Borrallo sada prvi put živi negdje drugdje, kao i ostalo osoblje, uključujući spremačicu i kuhara, a obitelj je na imanju sama.

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Petar Grašo nakon dugo vremena progovorio o bivšoj partnerici Danijeli Martinović te kako se nosi s cijelom situacijom

1/22 >> Pogledaj i ovo +18 Celebrity Muškarca kojeg su žene obožavale ostavila je zbog bizarnog razloga: ''Zatezali su mi omču oko vrata sve više, sve dok ti ne isperu mozak''

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS