A nekad se borio s kilogramima

Glumac koji nas je osvojio u filmu ''Toma'' objavio golišavu fotografiju i raspametio obožavateljice

Milan Marić - 1 Instagram 1/23 >> Pogledaj i ovo +12 Galerija

Popularni srpski glumac i zvijezda filma "Toma" Milan Marić objavio je golišavu fotografiju na društvenim mrežama te zaludio obožavateljice diljem regije.

Popularni srpski glumac i zvijezda filma "Toma" Milan Marić raspametio je svoje obožavateljice novom fotografijom na Instagramu.

Na svoju priču, Milan je stavio crno bijelu fotografiju svog torza iz žablje perspektive, a dok gleda u daljinu pio je vino iz čaše.

Glumac inače slovi za jednog od najzgodnijih na našim prostorima, a početkom ove godine obranio je titulu miljenika žena i to u novoj seriji "Pad" koja je inspirirana životom glumca Žarka Lauševića. U seriji tumači izmišljenog junaka Ivana Maslaća, a u drugoj epizodi skinuo se do kraja i njegove golišave scene pod tušem zapalile su društvene mreže.

Srpski miljenik žena proslavio se ulogom Tome Zdravkovića u hit-filmu o životu i karijeri jednog od najvećih balkanskih boema, a u tijeku je i snimanje serije o Zdravkoviću u kojoj on ima također glavnu ulogu.

Iako žene za njim gube glavu, Milan je u sretnoj vezi s Mijom Bjelogrlić, kćeri poznatog srpskog glumca i redatelja Dragana Bjelogrlića, koji stoji i iza filma "Toma".

A iako sada dobiva komplimente za svoj izgled, Marić je jednom prilikom otkrio i da je imao problema s viškom kilograma te kako se s njima izborio.

''Promjena u kilaži nije samo puko gubljenje kilograma i kupovina novih stvari, već promjena u glavi i odnosu prema svom tijelu. To nije tijelo na koje si ti navikao, treba ti period adaptacije. Nije samo teško udebljati se, već i kad mnogo smršaviš taj gubitak utječe na tebe'', rekao je glumac u tom periodu za Blic.

Kako je objasnio, nije se pridržavao popularnih dijeta, već je rješenje našao u količini hrane u obrocima, što je upotpunio s tim što je izbacio jedan obrok.

''Nekada moraš ustati u šest da bi radio, a nekad snimaš cijelu noć. Učinio sam najprostiju stvar – prepolovio sam obroke. Izbacio sam kruh i sada manje koristim škrob u prehrani. Jedan obrok sam izbacio, a druge prepolovio. Za dva mjeseca je to dalo rezulate'', ispričao je glumac i priznao da je pokušao da raznim dijetama dovede liniju do savršenstva, ali bez ikakvog rezultata, a onda je smislio drugo rešenje.

''Moja dijeta je gladovanje. Posao glumca je takav da mi nemamo ustaljeni bioritam.''

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Sanja Doležal emotivnom se fotografijom prisjetila pokojnog supruga: ''Neno, zar već toliko?''

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Hana Hadžiavdagić pohvalila se figurom u badiću, no svu pažnju ukrale su njezine bizarne čizme!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS