"Melem za oči"

Srpski miljenik žena i zvijezda filma "Toma" raspametio obožavateljice, evo kako je opravdao svoj status: "Može li on ići na Euroviziju?"

Milan Marić Milan Marić Milan Marić/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Milan Marić i Konstrakta Milan Marić Milan Marić Milan Marić Enis Bešlagić i Milan Marić Dragan Bjelogrlić i Milan Marić Milan Marić - 9 Milan Marić - 8 Milan Marić - 10 Milan Marić - 11 +20 Milan Marić - 15 Galerija

Milan Marić oduševio je brojne obožavateljice kao voditelj "Beovizije" koje ga ne prestaju obasipati komplimentima.

Popularni srpski glumac i zvijezda filma "Toma" Milan Marić oduševio je sve u ulozi voditelja Beovizije, za koju dobiva same pohvale i komplimente.

Pogledaj i ovo showbuzz NEZAUSTAVLJIVA GLUMAČKA ZVIJEZDA Tko je zgodni i šarmantni glumac o kojem svi pričaju zbog filma o legendarnom Tomi Zdravkoviću?

32-godišnji Milan na pozornici se pojavio u elegantnom tamnom odijelu, a društvo mu je pravila lijepa televizijska voditeljica Dragana Kosjerina koja je zablistala u glamuroznoj haljini sa šljokicama.

Na društvenim su se mrežama brzo proširili komentari na Milanov račun, a neki su priznali kako bi najradije njega poslali na Eurosong u Liverpool da predstavlja svoju zemlju.

"Može li Milan Marić ići na Euroviziju, ne mora ništa raditi, samo neka stoji i bude lijep", "Milan Marić melem za oči", "Meni se sviđa Milan Marić, pošaljimo njega samo da stoji", "Milan Marić je dobrodošao u moj dom", neki su od komentara koje je dobio.

Više Milanovih fotografija s Beovizije pogledajte OVDJE.

Milan je početkom ove godine obranio titulu miljenika žena i to u novoj seriji "Pad" koja je inspirirana životom glumca Žarka Lauševića. U seriji tumači izmišljenog junaka Ivana Maslaća, a u drugoj epizodi skinuo se do kraja i njegove golišave scene pod tušem zapalile su društvene mreže.

"Odgledala drugu epizodu serije 'Pad 'i sad me muči pitanje je li Milan Marić imao dvojnika za stražnjicu u sceni kupanja. Ako netko zna neka javi, spavati neću", "Milan Marić je baš frajer", "Crvenim se zbog golih scena Milana Marića", samo su neke od reakcija Marićevih brojnih obožavateljica koje je tada dobio.

Srpski miljenik žena proslavio se ulogom Tome Zdravkovića u hit-filmu o životu i karijeri jednog od najvećih balkanskih boema, a u tijeku je i snimanje serije o Zdravkoviću u kojoj on ima također glavnu ulogu.

Iako žene za njim gube glavu, Milan je u sretnoj vezi s Mijom Bjelogrlić, kćeri poznatog srpskog glumca i redatelja Dragana Bjelogrlića, koji stoji i iza filma "Toma".

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Vlado Kalember, Ana Rucner Vlado Kalember, Ana Rucner Vlado Kalember, Ana Rucner Ana Rucner i Vlado Kalember +2 Vlado Kalember Celebrity Vlado Kalember otkrio zanimljiv detalj o razvodu od Ane Rucner: ''Zbog toga me sutkinja pitala je li to neka showbizz fora''

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Kidman i Keith Urban - 1 Nicole Kidman i Keith Urban - 3 Nicole Kidman i Keith Urban - 4 Nicole Kidman i Keith Urban - 5 +23 Nicole Kidman i Keith Urban - 6 Celebrity Isklesano tijelo zgodnog glazbenika palo u drugi plan pored čudnog kupaćeg koji je nosila njegova slavna supruga

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene