Zvijezda filma ''toma''

Markantni srpski glumac skinuo se do kraja i užario društvene mreže: "Je li imao dvojnika za stražnjicu?"

Milan Marić Milan Marić Cropix 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Milan Marić Milan Marić Milan Marić - 13 Milan Marić - 14 Milan Marić - 15 Milan Marić - 16 Milan Marić - 17 Milan Marić - 9 Milan Marić - 7 Milan Marić - 4 +6 Milan Marić - 1 Galerija

Milan Marić proslavio se naslovnom ulogom u filmu "Toma" , a sada se skinuo do kraja u srpskoj seriji "Pad".

Srpski glumac Milan Marić (32) obranio je titulu miljenika žena u novoj seriji "Pad" koja je inspirirana životom glumca Žarka Lauševića.

Pogledaj i ovo showbuzz NEZAUSTAVLJIVA GLUMAČKA ZVIJEZDA Tko je zgodni i šarmantni glumac o kojem svi pričaju zbog filma o legendarnom Tomi Zdravkoviću?

Milan, koji u seriji tumači izmišljenog junaka Ivana Maslaća, u drugoj epizodi skinuo se do kraja, a njegove golišave scene pod tušem zapalile su društvene mreže.

"Odgledala drugu epizodu serije 'Pad 'i sad me muči pitanje je li Milan Marić imao dvojnika za stražnjicu u sceni kupanja. Ako netko zna neka javi, spavati neću", "Milan Marić je baš frajer", "Crvenim se zbog golih scena Milana Marića", samo su neke od reakcija Marićevih brojnih obožavateljica.

Milanove golišave scene pogledajte OVDJE

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Milan Maric (@eugensmesni)

Srpski miljenik žena proslavio se ulogom Tome Zdravkovića u hit-filmu o životu i karijeri jednog od najvećih balkanskih boema. U tijeku je i snimanje serije o Zdravkoviću u kojoj glavnu ulogu također ima Marić, a objavljene su i prve fotografije sa seta u Sarajevu.

A iako žene za njim gube glavu, Milan je u sretnoj vezi s Mijom Bjelogrlić, kćeri poznatog srpskog glumca i redatelja Dragana Bjelogrlića, koji stoji i iza filma "Toma".

Poznato je i da je prije nje ljubio 17 godina stariju poduzetnicu Jelenu Pavlović, koja je zbog njega navodno napustila i obitelj, no ljubav među njima je pukla nakon nekoliko godina.

Da voli starije potvrdo je i kada je bio u vezi s našom glumicom i redateljicom Ninom Violić, od koje je mlađi čak 18 godina, a njihova romansa potrajala je svega šest mjeseci.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Ćorić - 3 Borna Ćorić - 4 Borna Ćorić - 2 Katarina Ostojić Kaya - 8 +12 Katarina Ostojić Kaya - 3 Celebrity Borna Ćorić javio se na Instagramu poslije napisa o vezi sa srpskom pjevačicom, evo što je točno objavio!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Melanie Griffith - 1 Melanie Griffith - 3 Melanie Griffith - 4 Tom Hanks i Melanie Griffith +25 Melanie Griffith - 3 Nekad i sad Teško je gledati što si je napravila jedna od nekoć najljepših žena svijeta, svojom pojavom danas izaziva zgražanje

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene