Prije je to obožavala!

Meghan Markle mogla bi se vratiti jednoj stvari od koje je morala odustati udajom za princa Harryja

Meghan Markle - 2 Profimedia 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Meghan Markle mogla bi se vratiti svojoj staroj velikoj ljubavi koje se morala odreći zbog braka s princom Harryjem – bloganju.

Nakon odluke o udaji za princa Harryja, Meghan Markle je kao član kraljevske obitelji morala odustati od nekih normalnih stvari koje mogu činiti ostali ljudi na svijetu poput bloganja.

No, nakon napuštanja kraljevske obitelji i odlaska u Ameriku, šuška se da bi se Meghan opet mogla posvetiti ovom hobiju.

Strani mediji došli su u posjed dokumenata podnesenih američkom Uredu za patente i žigove prema kojima bi Meghanin lifestyle blog The Tig mogao ponovno postati aktivan. Meghan ga je pokrenula 2014., no blog je ugašen samo nekoliko mjeseci prije njezinih zaruka s princem Harryjem i službenog ulaska u kraljevski život.

U svojoj posljednjoj objavi pod nazivom "The Tig: Zbogom, dragi" Markle se teška srca oprostila od svoje publike i sadržaja.

"Nakon gotovo tri prekrasne godine u ovoj avanturi, vrijeme je da se oprostimo od The Tiga. Ono što je započelo kao moja strast i hobi razvilo se u nevjerojatnu zajednicu inspiracije, podrške izabave. Uljepšalo je moje dane i ispunilo ovo iskustvo s toliko radosti", poručila je tada.

The Tig je dobio ime po Meghaninom omiljenom vinu, Tignanello, a u svojim je tekstovima dijelila savjete i preporuke iz različitih područja, od prehrane do zdravlja i wellbeinga. Prema spomenutim dokumentima, nova verzija bloga sadržavat će članke i intervjue o hrani, kuhanju, receptima, putovanjima, odnosima, modi, stilu, dizajnu interijera, lifestyleu, umjetnosti, kulturi i zdravlju.

Na svom blogu, Meghan je često znala pisati i o svojim roditeljima Thomasu Markleu i Doriji Regland, a komentirala je i svoju, tada buduću, šogoricu Kate Middleton kada je iznijela svoje mišljenje o pompi oko kraljevskog vjenčanja.

1/16 >> Pogledaj i ovo +12 Nekad i sad Sjećate se zadarskog modnog mačka? Snimljen je nakon dugo vremena, a i danas plijeni pažnju svojom osebujnom pojavom!

1/12 >> Pogledaj i ovo +8 Nekad i sad Ispijene fotografije posrnule ljepotice sve su rastužile, krasila je naslovnice časopisa i imala sve, a sada živi kao beskućnica

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS