Pa nije valjda

Svojim iznenađujućim potezom Albina je pokrenula nova šuškanja, je li ljubavi s mladim nogometašem došao kraj?

Albina Grčić i Ivan Ćalušić TikTok 1/22 >> Pogledaj i ovo +11 Galerija

Kruže priče kako je naša mlada glazbenica Albina Grčić prekinula dugogodišnju vezu s partnerom Ivanom Ćalušićem.

Fanovi naše mlade pjevačice Albine Grčić primijetili su nešto čudno na njenom Instagram profilu te su odmah krenula šuškanja.

Naime, Albina je na svom profilu izbrisala sve fotografije sa svojim dečkom Ivanom Ćalušićem, a mnogi su odmah pomislili kako je njihovoj dugogodišnjoj vezi došao kraj.

Ni Albina ni Ivan još se ni oko čega nisu oglasili, a svi se nadaju da ovo nije istina obzirom da su bili jedan od omiljenijih parova u Hrvatskoj.

A njihova zajednička priča počela je na predivan način, još kad su bili djeca.

Pjevačica i nogometaš odrasli su u istom kvartu u Splitu te su se družili u djetinjstvu. U vezi su već nekoliko godina, a Albina nikada nije skrivala koliko je zaljubljena u svog partnera.

''Neću skrivati, sretno sam zaljubljena. Detalje ne moram otkrivati, ali to je, ja bih rekla, simpatija iz djetinjstva, kockice su se i nama posložile, sudbina nas je spojila. Drago mi je jako što se međusobno puno podržavamo i što oboje živimo za svoje snove i ne ograničavamo se ni u kojem segmentu", ispričala je Albina za IN magazin jednom prilikom.

1/35 >> Pogledaj i ovo +31 Celebrity Franka Batelić čestitala je našem nogometašu Dan očeva, a fotografija koju je objavila rastopit će mnoga srca!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Maja Šuput svom je suprugu posvetila preslatku zahvalu na njegov veliki dan te pratitelje raznježila fotografijom punom ljubavi

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS