Dvije prijateljice!

Franka Batelić posvetila je emotivan opis omiljenoj regionalnoj pjevačici koja joj je velika podrška: ''Ova Škorpionka došla je...''

Franka Batelić i Sara Jo - 2 Instagram 1/27 >> Pogledaj i ovo +16 Galerija

Franka Batelić pohvalila je srpsku pjevačicu Saru Jo koja ju je potpuno oduševila dolaskom u Zagreb na njezinu promociju svoje nove kolekcije šminke.

Prijateljstvo Sare Jo i Franke Batelić traje već neko vrijeme, a dvije prekrasne pjevačice sada su zajedno nasmijane pozirale i za Instagram profil Franke.

Naša pjevačica zahvalila je i pohvalila Saru koja došla podržati Franku na promociji njezine prve kolekcije šminke, a posvetila joj je i dirljiv opis.

''Prošli tjedan, dok je još grijalo sunce… Kad je ova divna Škorpionka došla u Zagreb samo kako bi podržala ''Frankly good''. Sara Jo… prijateljice - ti voglio tanto tanto tanto tanto bene'', dovršila je na talijanskom što u prijevodu znači: ''Volim te jako jako jako puno''.

Podsjetimo, Sara i Franka prije dvije su godine izdale svoju zajedničku pjesmu ''Ti i ja'' koja se i dalje sluša diljem regije, a dvije dame otad su se redovno nastavile podržavati u osobnim projektima te se vole podružiti kada imaju priliku.

1/15 >> Pogledaj i ovo +11 Nekad i sad Evo kako danas izgleda dječak iz filma na koji smo ronili suze, svi su iznenađeni transformacijom koju su godine donijele!

1/36 >> Pogledaj i ovo +32 Celebrity Jedva prepoznatljiv Prlja se oporavio i s ekipom odradio generalnu probu, evo kako izgleda njihov nastup prije finala!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS