Konačno!

Andrija Milošević otkrio je dugoočekivanu informaciju sa svojom partnericom: ''Učinili smo to da dijete ne bude bez oca''

Andrija Milošević i Aleksandra Tomić Instagram 1/13 >> Pogledaj i ovo +2 Galerija

Glumac Andrija Milošević i njegova partnerica Aleksandra Tomić konačno su izrekli sudbonosno da, sve su otkrili u emisiji uživo.

Crnogorski glumac i televizijski voditelj Andrija Milošević i supruga Aleksandra Tomić otkrili su u emisiji kod glumice Seke Sablić ''Uz kafu sa'' da su se konačno vjenčali.

Iako su ih mnogi mediji u regiji već nazivali supružnicima, oni se nikada dosad nisu izjasnili po tom pitanju niti su potvrdili da su se rekli sudbonosno da.

''Vjenčali smo se u crkvi 1. veljače 2022. godine, 25 dana prije nego što je Relja došao na svijet. Sve je bilo vrlo intimno, samo kumovi i nekoliko prijatelja je bilo s nama'', rekli su.

Andrija je u šali navodno dodao kako su to učinili kako dijete ne bi bilo bez oca.
Prije su govorili da je to samo papir, ali da je sve sa strane u planu.

"Mi planiramo, ali i ne planiramo. Nemamo baš vremena za raditi svadbu. Ja bih voljela da svoju ljubav proslavimo s prijateljima, obitelji i vjerojatno će se to i dogoditi jednog dana - samo ne znamo kada", rekla je glumica.

Milošević je jednom prilikom objasnio kako je ključni element uspješne veze upravo - kompromis.

"Kao i svi ljudi, moramo imati kompromise. Vodimo život koji je jako brz i nemamo vremena za svađanje i raspravljanje, već se, kao i ostatak parova, trudimo riješiti probleme na koje naiđemo tijekom života. Događa se da se ne vidimo po dva dana, ali zato ostalih pet gledamo da provedemo skupa. Mi ne otežavamo stvari jedno drugom, živimo život onako kako želimo. Nama nedostaje zajedničkog vremena, ali sve se na kraju nekako poklopi. Imamo vremena i za prijatelje, ali i za nas", smatra Andrija.

Prije vjenčanja u vezi su bili deset godina, a imaju i sinčića Relju, koji se rodio u veljači 2022. godine.

1/16 >> Pogledaj i ovo +12 Celebrity Svi su gledali u baš neobične čizme Ljupke Gojić Mikić, na prvu djeluju normalno, ali kad se bolje zagledate...

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Letovci u tangama s ružama u stražnjicama napravili show u drag klubu u Liverpoolu, pogledajte atmosferu!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS