Još nisu potvrdili šuškanja

Poznata hrvatska dizajnerica utakmicu pratila u društvu bivšeg Kolindina savjetnika s kojim vješto skriva vezu

Aleksandra Dojčinović - 2 Goran Stanzl/Pixsell 1/19 >> Pogledaj i ovo +8 Galerija

Poznata hrvatska dizajnerica Aleksandra Dojčinović došla je podržati hrvatsku reprezentaciju u Katar u društvu Tomislava Madžara, bivšeg savjetnika Kolinde Grabar-Kitarović.

Jedna od poznatijih hrvatskih dizajnerica Aleksandra Dojčinović također je doputovala u Katar kako bi podržala hrvatsku reprezentaciju na utakmici s Japanom.

Tamošnji fotografi uhvatili su Aleksandru, koja je na stadion stigla u trapericama i hrvatskom dresu, a na glavu je stavila i plavu šiltericu kao modni dodatak. Pozornost je kraj nje ukrao i jedan gospodin u dresu, a riječ je o Tomislavu Madžaru.

Madžar je bivši savjetnik Kolinde Grabar-Kitarović, a s Aleksandrom je navodno u dugogodišnjoj vezi iako to nikada nisu potvrdili. Već smo ih ranije mogli vidjeti skupa na sportskim i raznim drugim događanjima, a sada su dodatno potvrdili šuškanja o svojoj romansi.

Osim njih dvoje, naše nogometaše došle su podržati i njihove supruge s djecom te njihove obitelji, a neki od njih svoje članove obitelji na terenu prate od samog početka Svjetskog prvenstva.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Domagoja Vidu došli su podržati supruga koju rijetko viđamo i sinčić koji je bio pravi hit na prošlom Svjetskom prvenstvu!

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Premijer Plenković na utakmicu poveo sinčića, a preslatki dječak podržao je svojeg omiljenog nogometaša!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS