osmijeh od uha do uha

Hrvatska dizajnerica plijenila je poglede na svečanom događanju, a pažnju je privukao zanimljiv odabir obuće

Aleksandra Dojčinović Aleksandra Dojčinović Pixsell 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Dojčinović Aleksandra Dojčinović (Foto: John Pavlish) Aleksandra Dojčinović (Foto: John Pavlish) Aleksandra Dojčinović na forumu poduzetnica (Foto: PR) Aleksandra Dojčinović (Foto: Jelena Balić) +0 Aleksandra Dojčinović Galerija

Poznata hrvatska dizajnerica Aleksandra Dojčinović bila je jedna od mnogih poznatih koji su svojom pojavom uveličali otvorenje novog kina u Zagrebu.

Aleksandra Dojčinović, jedna od hrvatskih najpoznatijih modnih dizajnerica, bila je jedna od brojnih poznatih koji su prisustvovali otvorenju novog kina u Zagrebu. 

Pogledaj i ovo Aleksandra Dojčinović kriju detalje o vezi Naša dizajnerica prvi put u javnosti otkako se doznalo da čeka dijete s Kolindinim bivšim suradnikom, istaknula je trbuščić u elegantnoj haljini

Aleksandra je svoj istančan ukus za dizajn pokazala i ovog puta svojom odjevnom kombinacijom. Odjenula je haljinu na asimetrične pruge u kombinaciji roza, bijele i crne boje, a umjesto visokih peta poput ostalih dama, Dojčinović se odlučila za ravne cipele na vezanje u srebrnoj boji.

Ova dizajnerica već godinama uspješno vodi svoj brend Lei Lou koji se od malog poduzeća razvio u vrlo popularan i traženi modni brend.

Aleksandra često oblači brojne naše i strane zvijezde, a u njezinoj se ponudi mogu pronaći razni odjevni komadi te modni dodaci.

Prošle godine, dizajnerica je otvorila i svoj butik u strogom centru Zagreba.

Zagrebačka je Ilica na ovaj način postala bogatija za jedan novi prostor, što je u postpandemijsko vrijeme od velike važnosti za domaće poduzetništvo, a sama Dojčinović nije krila koliko je ponosna na ovaj projekt koji je sa svojim timom suradnika realizirala u tek nešto manje od mjesec dana.

Riječ je o značajnoj investiciji kojom Dojčinović okreće novi list u svom poslovanju jer će, kaže, napokon na jednom mjestu moći ponuditi sve što brend ima - haute couture, bridal i ready-to-wear odjeću, modne dodatke, torbe, nakit i cipele.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Heike Makatsch - 9 Heike Makatsch - 3 Heike Makatsch - 7 Heike Makatsch - 5 +25 Heike Makatsch - 4 Celebrity Proslavila se prije skoro 20 godina u filmu ''Zapravo ljubav'', a evo kako ova šarmantna glumica izgleda danas!

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Vladana Vučinić - 3 Vladana Vučinić - 5 Vladana Vučinić - 8 Vladana Vučinić - 7 +5 Vladana Vučinić - 9 Celebrity Atraktivna Crnogorka nije uspjela ostvariti što je planirala, pa je žestoko prozvala organizatore Eurosonga

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene