Kakav preokret!

Stigao je drugi dio četvrte sezone ''Emily u Parizu'', kraj je baš šokantan i neočekivan!

Emily in Paris Profimedia 1/17 >> Pogledaj i ovo +6 Galerija

Poslije tri tjedna, na Netflix je stigao drugi dio četvrte sezone "Emily u Parizu''.

Drugi dio četvrte sezone serije koju ili volimo ili mrzimo - "Emily in Paris" - poslije tri tjedna je stigla na Netflix.

I dok su se mnogi nadali kako će se Emily pomiriti s Gabrielom poslije iznenađujućeg otkrića i vratiti se u Pariz poslije bijega u Italiju, glavna junakinja, koju tumači Lily Collins, odlučila je popustiti nagovorima i trajno napustiti Francusku!

Nakon saznanja o svojoj bivšoj djevojci Camille, Gabriel je odlučio potražiti Emily, koja je pobjegla iz Pariza u Rim, kako bi vidio postoji li mogućnost za pomirenje. Međutim, Emily se već zbližila s Talijanom Marcellom, s kojim se na kraju zadnje epizode vozila na Vespi. Ova scena ostavila je brojne obožavatelje u iznenađenju, jer bi to ujedno mogla biti i zadnja, pošto Netflix još nije obnovio za petu sezonu.

"Ako Emily ne završi s Marcellom, dići ću pobunu", "Odjednom imam poriv ponovno pogledati "Praznike u Rimu", "Nisam očekivala da ću danas plakati na nove epizode", dio je komentara fanova na X-u.

Nove epizode iznenadile su kratkim pojavljivanjem supruge francuskog predsjednika Brigitte Macron, kojeg je Collins najavljivala posljednih tjedana.

"Velika je obožavateljica serije i s velikom dozom humora je prihvatila svoje spominjanje u prvoj sezoni. Ova scena u četvrtoj sezoni je mig, a snimanje s njom bilo je i čast i pravi užitak", prokomentirala je Lily Collins svoju novopečenu kolegicu.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Seks-bomba 90-ih potaknula niz komentara odlukom da se odrekne šminke na crvenom tepihu, želi istaknuti svoju prirodnu ljepotu

1/45 >> Pogledaj i ovo +41 Celebrity I u 62. godini legendarna Pipi djevojka izgleda nestvarno dobro, nove fotke u badiću to itekako dokazuju!

Povezana vijest Zanimljivosti Chef Vukadin kao najdugovječniji član ulazi u svoju četvrtu sezonu svjetski poznatog zabavnog showa: ''Imamo jako dobre kuhare!''

Povezana vijest Nekad i sad Zvijezda ''Šestog čula'' više nimalo ne nalikuje dječaku koji je zaludio Hollywood, predviđali su mu blistavu karijeru

Povezana vijest Celebrity Taylor Swift osvojila sedam nagrada VMA, posebno je zahvalila dečku Travisu: ''Sve što taj čovjek dotakne...''

Povezana vijest Celebrity Pobjednica Plesa sa zvijezdama preslatkim videom na Instagramu objavila divnu vijest: ''I tako...''

Povezana vijest Celebrity Legendarni glazbenik učinio potez vrijedan divljenja: Spasio je život nesretnoj ženi, a kamere su sve snimile!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS