''Ma prelijep i tako!''

Pojavile se fotografije Zdravka Čolića iz mladosti, s ovako kratkom kosom sigurno ga nikad niste vidjeli!

Zdravko Čolić Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell 1/27 >> Pogledaj i ovo +16 Galerija

Veliki miljenik žena Zdravko Čolić u mladosti je imao potpuno drugačiju frizuru i bavio se skroz drugim poslom.

Pjevača Zdravka Čolića publika oduvijek pamti s dužom kosom, međutim na fotografijama iz mladosti koje su se pojavile na društvenim mrežama - nosi skroz kratku frizuru.

Zdravko je na fotografiji nosio vojnu uniformu, te se tada šišao na kratko i nije ni razmišljao o puštanju kose. 

Fotografiju iz njegove mladosti možete pogledati OVDJE.

"Bio je prelijep", "Neprepoznatljiv", "Prvi put u životu ga vidim s kratkom kosom", "Kakvo je to bilo vrijeme, kad je i Čola služio vojni rok", samo su neki od komentara. 

Inače, Zdravko se u mladosti bavio potpuno drugim poslom, a jednom prilikom otkrio je to za Blic.rs:

"Bio sam neka vrsta menadžera i čovjeka koji je imao određena uložena sredstva u vlasništvu mobilne tvrtke. Javnost je saznala da se bavim malom privredom tek kada sam uhićen u Ohridu zato što sam kreditna sredstva pretvarao u devize. Devize je tada bilo jeftinije kupiti u Makedoniji nego u Beogradu i Zagrebu"., ispričao je iskreno u jednom intervjuu. 

Prisjetimo se, pjevač je u svibnju ove godine proslavio svoj 71. rođendan, a u sretnom braku sa suprugom Aleksandrom ima dvije prekrasne kćeri Unu i Laru koje su zbog svog besprijekornog izgleda vrlo popularne na društvenim mrežama.

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Šuput u mini haljini s prorezima sa strane priredila pravi modni spektakl uoči važnog događaja koji je čeka!

1/34 >> Pogledaj i ovo +30 Celebrity Seve izazvala pomutnju zbog zgodnog muškarca s kojim se vozila po pustinji: ''A di ga nađe, ovaj ti je top!''

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS