Wow!

Šuput u mini haljini s prorezima sa strane priredila pravi modni spektakl uoči važnog događaja koji je čeka!

Maja Šuput Maja Šuput Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 Maja Šuput i Nenad Tatarinov Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput i Nenad Tatarinov Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +22 Maja Šuput Galerija

Maja Šuput za svoj je nastup u Šibeniku odjenula vrlo izazovnu kombinaciju, a preostaje nam tek vidjeti što će nositi večeras u prvoj polufinalnoj emisiji Supertalenta.

Prije nego što je stala na binu u Šibeniku, Maja Šuput pozirala je na stepenicama u vrlo kratkoj šarenoj haljinici, koja je sadržavala unakrsne proreze sa strane.

Pogledaj i ovo Nenad Tatarinov ''pa je l' moguće?'' Šuput na mukama zbog muža i sina, bit će vam sve jasno kad vidite što Nenad drži u rukama: ''Je l' se pita netko kak' ćemo s tim?''

U ovoj kombinaciji Šuput je posebno istaknula svoju vitku figuru, a uz atraktivnu haljinu kombinirala je visoke ljubičaste čizme od lateksa.

"Šibenik večeras gori", stajalo je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

"Prekrasna i predivna", "Ma ti goriš", "Atraktivna Maja", "Seksi", "Super si", "Top topova", stajalo je ispod posta.

Inače, Maja nam je otkrila kako jedva čeka putfite koje joj je njezin prijatelj i stilist Marko Grubnić pripremio za prvu polufinalnu emisiju "Supertalenta".

''Što se tiče outfita, imali smo gotov outfit za prvu emisiju. Cijeli outfit je bio razrađen, kosa i make up, ali Marko Grubnić je javio da ipak to nećemo imati, da on ima drugu viziju i da je ono sve negdje pospremio i da ćemo raditi nešto sasvim drugo. Kao i vi mogu se pomoliti samo da to bude sjajno i vjerojatno ću to danas vidjeti prvi put kao i gledatelji, pa hajdmo vidjeti'', poručila je Maja koju ćemo večeras gledati i u prvoj polufinalnoj Supertalent emisiji. 

Evo što je kao članica žirija rekla uoči showa. 

''Nakon svih ovih godina očekivanja od kandidata su mi zaista, zaista visoka. Mislim da su imali dovoljno vremena da se pripreme, da izbruse svoj talent, i da zapravo pokažu koliko im je stalo do prolaska dalje, odnosno do pobjede, tako da, ja zbilja imam velika očekivanja'', zaključila je Maja te dodala.

''Jako se veselim i uvijek sam uzbuđena kad je live. Nemam tremu, već su ti liveovi jedna posebna energija, jedna drugačija vibra, i uvijek stremiš i strepiš hoće li sve proći dobro jer povratka nema, što si rekao rekao si'', kaže Maja.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 8 Severina - 3 Severina - 4 Severina - 2 +29 Severina - 5 Celebrity Seve izazvala pomutnju zbog zgodnog muškarca s kojim se vozila po pustinji: ''A di ga nađe, ovaj ti je top!''

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Eva Mendes Eva Mendes Eva Mendes Eva Mendes +24 Eva Mendes Celebrity Ljepotica koja se povukla iz javnosti slučajno je potvrdila glasine o kojima se šuškalo već neko vrijeme?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene