Sjećate se njega?

Nekadašnji najpoželjniji hrvatski neženja pojavio se u javnosti nakon dugo vremena, pogledajte kako izgleda danas!

Vito Padovan Krstina Fazinic/Cropix 1/13 >> Pogledaj i ovo +2 Galerija

Vito Padovan u vrijeme najveće slave slovio je kao najpoželjniji hrvatski neženja i "vodeni Apolon", a sada se pojavio u javnosti nakon dugo vremena.

Brojni poznati Hrvati prisustvovali su premijeri novog filma Tarika Filipovića "42 sekunde" u Zagrebu, a svojim dolaskom sve je posebno iznenadio naš umirovljeni vaterpolist Vito Padovan, kojeg dugo nismo vidjeli u javnosti.

Nekadašnji najpoželjniji neženja u Hrvatskoj, koji je svojevremeno stekao i nadimak "vodeni Apolon", ovog travnja napunio je 53 godine, no nije se uopće puno promijenio od dana najveće slave, kada su za njim ludjele žene iz cijele regije.

I dalje ima bujnu kosu, koja je sada malo duža nego u 90-ima i ranim 2000-ima, a godine jedva da su ostavile traga na njegovu licu.

Vito je na premijeru došao s ekipom s kojom je osvajao medalje, umirovljenim vaterpolistima Pericom Bukićem, Dubravkom Šimencom i Ratkom Štritofom.

Unatoč velikoj popularnosti, Padovan je oduvijek uspješno skrivao svoju privatnost od medija, a jednom prilikom izjavio je da svoj mladenački izgled može zahvaliti dobrim genima.

Kako Vito izgleda danas i koliko se tijekom godina (nije) promijenio, pogledajte u galeriji.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Zanimljivosti Evo kakve su reakcije stranaca na prolazak Leta 3 u finale, a jedan komentar se ponavlja i ističe od drugih!

1/25 >> Pogledaj i ovo +21 Celebrity Anđa Marić završila na hitnoj, pokazala groznu ozljedu stražnjice nakon nezgode: "Ovo je bilo u meni"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS