ima li ovome kraja?

Ove su zvijezde smršavjele uz pomoć kontroverznog lijeka koji je potpuno deformirao njihova lica!

Sharon Osbourne Profimedia 1/43 >> Pogledaj i ovo +32 Galerija

Posljednjih godina u svijetu zabave se sve više raspravlja o naglim promjenama izgleda slavnih osoba i mogućoj uporabi Ozempica

U proteklih nekoliko godina na tržištu lijekova nalazi se Ozempic, namijenjen oboljelima od dijabetesa. Međutim, kada se saznalo da je jedna od nuspojava lijeka drastičan gubitak tjelesne težine, poznati i slavni pohrlili su k svojim liječnicima kako bi im propisali Ozempic za skidanje viška kilograma. 

Fenomen uvučenog lica danas je poznat i kao Ozempic-lice, a vjeruje se kako su brojni pokleknuli pred tim lijekom.

Dobrotvornom događanju fondacije Kering prisustvovao je Matthew McConaughey. Međutim, njegovo lice izazvalo je komentare korisnika društvenih mreža, koji su veoma brzo vidjeli promjenu u odnosu na ranije.

Snagator Dave Bautista također je nedavno pokazao veliku promjenu u svom životu. Kako je sam priznao, težio je oko 142 kilograma kada je odlučio promijeniti način prehrane. Trenutačno je na 108 kilograma na 1,94 metara visine. 

Najdrastičnije se izgled pak promijenio reality-zvijezdi Scottu Disicku. 41-godišnjak je neugodno iznenadio javnost uvučenim licem i izbuljenim očima, koji su pokazali znakove drastičnog gubitka kilograma. Izvori bliski Disicku tvrdili su da je uzeo Ozempic jer se htio riješiti dad bodyja.

Kelly Clarkson, Oprah Winfrey, Elon Musk, Sharon Osbourne i Rebel Wilson također su doživjeli veliku transformaciju, koju možete pogledati u našoj fotogaleriji.

Veliku promjenu Kathy Bates pogledajte u fotogaleriji OVDJE.

Supruga Ozzyja Osbournea Sharon također je pod brojnim kritikama zbog mršavosti, a fotografije pogledajte OVDJE.

Voditeljica i televizijska ličnost Oprah Winfrey pokazala je novi izgled kada je dolazila na set emisije "Good Morning America", a fotografije pronađite OVDJE.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Petra iz "U dobru i zlu" pokazala kako izgleda jedan dan na snimanju serije koja je sve osvojila: ''Dan je trajao 1565 sati!''

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Nekad i sad Grubnićevu majku zovu kopijom Maje Šuput, a pronašli smo i njezine fotografije koje nisu obrađene!

Zvijezda naše nove serije u mini haljini pokazala rezultate nevjerojatne fizičke transformacije!

Naša bivša predsjednica nikad nije izgledala mlađe, drastičan gubitak kila istaknuo je ovaj žuti outfit!

Povezana vijest Celebrity Ovu kandidatkinju MasterChefa mnogi već dobro znaju s Instagrama, njezina životna priča baš je zanimljiva!

Povezana vijest inMagazin Od čelnog čovjeka UEFA-e do virtualnih domaćina Nove TV: Donosimo tko je sve minglao na ovogodišnjem Weekend Media Festivalu!

Oglasio se odvjetnik glumca čiji je slučaj šokirao regiju: ''Tu ništa nije neobično ni posebno...''

Grubnićevu majku zovu kopijom Maje Šuput, a pronašli smo i njezine fotografije koje nisu obrađene!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS