imao impresivnu zaradu!

Sandra Bullock i Keanu Reeves sastali su se 30 godina od izlaska filma Brzina, izgledaju isto kao tada!

Sandra Bullock i Keanu Reeves - 1 Profimedia 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Sandra Bullock i Keanu Reeves ujedinili su se ovih dana kako bi obilježili 30 godina od izlaska zajedničkog filma "Brzina".

Sandra Bullock i Keanu Reeves ovih dana su se ujedinili u Egipatskom kazalištu u Hollywoodu kako bi zajedno proslavili važnu obljetnicu. Riječ je o 30 godina od izlaska filma "Brzina", koji je davne 1994. godine zaradio impresivnih 350 milijuna dolara u kinima diljem svijeta, a bio je jedan od kritički najhvaljenijih filmova.

A da Sandra i Keanu i danas izgledaju jednako savršeno kao i tada, možete vidjeti OVDJE. 

Za film, u koji je uloženo oko 30 milijuna dolara, Bullock je izjavila kako je dobila posao jer su ga odbile druge glumice, dok je Reeves priznao da je prihvatio ulogu kada je čuo da je kinematograf radio na filmu "Umri muški".

Na panelu na kojemu se govorilo o filmu Bullock i Reeves prisjetili su se pokojnog kolege Dennisa Hoppera, a redatelj Jan de Bont pohvalio je kemiju koja je vladala između glumačkog para.

"Znao sam da imamo nešto vrlo rano, a u trenutku kada sam vidio Keanua i Sandru kako rade kao tim i da sami izvode većinu vratolomija, to je bilo tako sjajno", ispričao je de Bont.

Reeves je ovoga ljeta zajedno sa svojim bendom nastupao u Zagrebu na InMusic Festivalu, a dojmove pročitajte OVDJE.

Sandra Bullock nedavno je proživjela tragediju, a tko joj je pomogao, otkrijte OVDJE.

1/22 >> Pogledaj i ovo +18 Celebrity Tko je atraktivna sutkinja koja je upletena u veliki seks-skandal? Snimka koja je procurila koštala ju je ugleda i karijere!

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Zašto su se ovog puta svi okretali za Prijom? Sve je iznenadila modnim komadom u kojem je baš i ne viđamo!

Žene su ludjele za njim 2000-ih, a neodoljiv je i s 43 godine u novom filmu gdje se razgolitio!

Naša glumica javila se s Floride tijekom uragana, ovo ju je baš začudilo: ''Svako malo ga odnese, ali on se ne da!''

Povezana vijest Celebrity Taylor Swift pokazala veliko srce nakon katastrofalnog uragana, donirala višemilijunski iznos unesrećenima!

Povezana vijest Celebrity Poznati diljem Amerike udružili se kako bi pomogli stradalima u uraganu, organiziraju i zajednički koncert

Naš proslavljeni tenisač potvrdio krah braka: "Svatko je otišao na svoju stranu"

Je li ovo najčudniji par među poznatim osobama? Gej dizajner zaljubio se u 18 godina stariju Francuskinju, a koliko je tek ona neobična!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS