izgleda puno starije

Teniski as ženama je nekad bio dodatni razlog za gledanje mečeva, njegove najnovije fotografije zato su sve pomalo iznenadile

Rafael Nadal - 5 Profimedia 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Rafael Nadal u počecima svoje karijere bio je jedan od najzgodnijih sportaša svijeta, no s godinama se i on promijenio.

Rafael Nadal jedno je od najpoznatijih imena u svijetu sporta i tenisa, a svoju karijeru započeo je još prije dvadesetak godina.

U tim vremenima Rafael je bio jedan od razloga zbog kojih se tenis gledao na televiziji, a svoje je mišiće redovno isticao u majicama bez rukava. Ponekad je zaigrao čak i bez majice, a pozornost je privlačio i duljom kosom koju je od padanja na lice zadržavao trakom.

Povezana vijest Celebrity Uspješni svjetski tenisač uživa na ljetovanju, njegova supruga ponosno isticala već poveći trudnički trbuh

No njegov izgled danas puno je drugačiji. 37-godišnji Nadal i dalje se može pohvaliti vitkom figurom, no njegova kosa više nije nimalo gusta kao prije te je proćelav, a na društvenim mrežama često je tema i zbog pomalo isušena i ukočena lica  zbog kojeg bi mnogi pomislili da je puno stariji.

Rafaelu u posljednje vrijeme ne ide ni u tenisu zbog ozljeda, no od voljenog sporta i dalje se ne želi umiroviti.

Povezana vijest Zanimljivosti Već odavno je objasnila zbog čega se nikada ne pojavljuje u javnosti s poznatim suprugom, a evo i zašto je sada napravila iznimku

Inače, 2019. godine oženio se s Mery Xiscom Perello, a 2022. godine rodio im se sinčić. Prije braka u vezi su bili 14 godina, a dolaze iz istog grada Mallorce.

Oboje su tajanstveni i ne vole se hvaliti svojim lagodnim životom. Mery čak i ne putuje na mečeve s Nadalom jer, kako je jednom izjavila, to ne bi bilo dobro za njega ni nju.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Bio je najpoželjniji neženja, a onda mu je srce osvojila tajanstvena plavuša, sad su podijelili i divne novosti!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Jedna od najbogatijih Hrvatica možda se zakopčala se do grla, no ostatak njezina outfita nije bio nimalo čedan!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS