vidljivi veliki ožiljci

Teško je gledati što si je napravila jedna od nekoć najljepših žena svijeta, svojom pojavom danas izaziva zgražanje

Melanie Griffith - 2 Profimedia 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Melanie Griffith snimljena je u šetnji Beverly Hillsom, a zbog estetskih zahvata na fotografijama je gotovo neprepoznatljiva.

Glumica Melanie Griffith (65) svojevremeno je slovila kao jedna od najljepših žena u Hollywoodu, no otkako se odala čarima estetske kirurgije, svojom pojavom izaziva zgražanje i sažaljenje.

Nije poznato koliko je puta išla pod nož, ali na novim fotografijama jasno se vidi da je pretjerala.

Glumica je snimljena u opuštenoj šetnji Beverly Hillsom, odjevena od glave do pete u crno, a iako i danas očarava figurom, svu pažnju ukralo je njezino izobličeno lice.

Paparazzi su je nedavno snimili i s velikim ožiljcima oko usana, za koje se u medijima nagađalo da su posljedice njezine zadnje operacije, a ona se o tome nije oglašavala.

Jednom je prilikom i sama priznala da žali zbog zahvata, no ipak nije odustala od njih.

"Nisam shvatila na što nalikujem dok ljudi nisu počeli govoriti: 'O, moj Bože, što je učinila?!' To me toliko povrijedilo da sam otišla drugom doktoru i počela rješavati sva sranja koje mi je jedna doktorica napravila. Srećom, izgledam normalnije sada", izjavila je Melanie.

Podsjetimo, Melanie je glumačku karijeru započela 70-ih godina s hvaljenim ulogama i suradnjama s Arthurom Pennom i Paulom Newmanom, a time je krenula stopama svoje slavne majke i glumice Tippi Hedren.

Glumom se odlučila baviti i njezina kći Dakota Johnson, koju je dobila s Donom Johnsonom. Iza sebe ima četiri braka, a za Dona se udavala čak dva puta. Osim njega u braku je bila i s američko-kubanskim glumcem Stevenom Baureom te s Antonijem Banderasom.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Ivana Knoll pokazala kako trese atribute u oskudnom izdanju, a nešto je i izvirilo: "Kakav talent, kakve obline!"

1/34 >> Pogledaj i ovo +30 Celebrity Oskudni odjevni predmet bacio je u prvi plan Nivesin atribut kojim se obožava hvaliti: ''Pijesak na guzi i sjaj u oku''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS