potvrdila urnebesnu teoriju?

Moglo bi vas iznenaditi kako je Korana Gvozdić izgledala prije 17 godina, čini se da je njezin partner Ivan Šarić bio u pravu!

Korana Gvozdić Instagram 1/19 >> Pogledaj i ovo +8 Galerija

Pojavile su se fotografije Korane Gvozdić iz 2006. godine, na kojima izgleda isto kao i danas.

Manekenka Korana Gvozdić 2006. godine prisustvovala je jednoj izložbi u Zagrebu.

Na tim fotografijama možemo primijetiti kako se Korana od tada do danas nije apsolutno niti malo promijenila u fizičkom smislu, ali zato se ostvarila u nekim drugim životnim poljima.

Naime, Korana je prošle godine u travnju postala majka preslatkog dječaka Olivera, kojeg je dobila s komičarom Ivanom Šarićem.

Oliver je na svijet stigao prije termina poroda, a Korana je o teškom periodu koji su doživjeli progovorila na svojem Instagramu.

"Ja sam svog sina primila u naručje 25. dan, a tata ga prvi put vidio i zagrlio nakon više od 5 tjedana. Kako to sve preživiš? Duša i tijelo se nakratko razdvoje. Početni šok, tuga i gomila suza moraju odraditi svoje, istovremeno se tijelo diže s dna, otrese 'prašinu' i bol sa sebe i kreće u pogon. I nema stajanja!" napisala je, između ostalog, u podužem tekstu, kojim je i tada rasplakala mnoge.

Nedavno je proslavila i svoj 40. rođendan u krugu obitelji i bližnjih pa poručila:

"Stavila sam kvačicu na 40. rođendan! Ušla sam i u taj klub.
Oni najbitniji bili su tu… Moj mali svemir, moj najveći mir. Hvala svima na predivnim željama!"

Ni Šarić nije propustio obilježiti važan dan svoje drage, a u svojoj čestitci osvrnuo se upravo na njezin mladoliki izgled

''Jedan appreciation post! Život kroz moje oči. Danas moja žena slavi 40. g. Imam teoriju da je vampir i da zbog toga ne stari, ali ona me uvjerava da to nije istina i da su te rupe na mom vratu tu oduvijek. U svakom slučaju, divno je biti tu kraj tebe dok brojiš godine'', napisao je Ivan uz Koranine fotke.

Inače, Korana i Ivan u sretnoj su vezi od 2012. godine, a hoće li uskoro na njihova vrata pokucati svadbena zvona, još nisu otkrili.

1/11 >> Pogledaj i ovo +7 Celebrity Anđa Marić o detaljima borbe s teškom bolesti: ''Ona je moja najveća učiteljica i sada volim život više nego ikada!''

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Naša glumica mamila je poglede u prozirnoj opravici na svečanoj premijeri filma u Zagrebu

 

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS