s ljepoticama i nogometašima

Braća Mamić danas su bjegunci od hrvatskog pravosuđa, a pogledajte kako su se provodili dok su bili na vrhuncu moći!

Zoran Mamić Davor Puklavec/Pixsell 1/19 >> Pogledaj i ovo +8 Galerija

Pojavile su se fotografije s jednog svečanog okupljanja iz 2006. godine na kojem su glavne face bili braća Zoran i Zdravko Mamić.

Braća Zoran i Zdravko Mamić danas su u bijegu od hrvatskog pravosuđa, no nekad su bili rado viđena lica na svim društvenim okupljanjima.

Sada su se pojavile njihove fotografije iz 2006. godine, kada su bili na vrhuncu moći i provodili se u društvu poznatih ljepotica i nogometaša na promociji vina, u sklopu koje je održana i modna revija.

A ako je suditi po fotografijama s događanja, nema tko se tada nije htio fotografirati s braćom Mamić, pa su tako Zoran i Zdravko proveli večer pozirajući s Nikolinom Pišek, Suzy i Sarom Josipović, Lukom Modrićem i brojnim drugim uzvanicima.

I dok Zdravka nije tako teško prepoznati na starim fotografijama, Zoran je u to vrijeme njegovao potpuno drugačiju frizuru i stil nego danas.

Ono što se kod obojice otada promijenilo, uz to što su postali bjegunci, su i žene u njihovu životu.

Zoran je u vrijeme nastanka ovih fotki još bio u braku sa svojom prvom suprugom Vanjom Horvat, za koju se oženio 1993. godine, a razveli su se 2010. U braku su dobili kćer Ninu i sina Brunu.

U lipnju 2014. godine drugi put je uplovio u bračnu luku s osam godina mlađom ekonomisticom Anom Šikić. Vjenčali su se nakon četiri godine veze, a njihov brak potrajao je tek dvije godine.

Zoran je u svibnju 2020. godine dobio još jednu kćer s 11 godina mlađom partnericom Senkom Mandić, koju je upoznao u jednom restoranu u Dubaiju.

Zdravko se u posljednje vrijeme ne odvaja od 30-ak godina mlađe Jelene Planinić iz Ljubuškog, a šuška se i da su već stali pred oltar, što bi njemu bio treći brak.

Navodno se još prije godinu dana razveo od Marine Mamić, s kojom je bio u braku od 1994. godine i zajedno imaju dvije kćeri, Ivu i Luciju, a s prvom suprugom Nadom ima i sina Marija.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Novi partner Danijele Martinović već je osvojio simpatije javnosti, a ona se u njegovu naručju topi: ''Takvih gotovo više da i nema!''

1/10 >> Pogledaj i ovo +6 Celebrity Poznati domaći odvjetnik nakon tragičnog gubitka partnerice pronašao je sreću s kćeri bivšeg ministra

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS