Netipična mladenka

Jedna od najljepših Hrvatica udala se za nogometnog menadžera u neobičnoj vjenčanici, osvanule su fotografije s njihova vjenčanja

Vjenčanje Lane Banely i Andyja Bare Luka Stanzl/Pixsell 1/35 >> Pogledaj i ovo +24 Galerija

Osvanule su fotografije s vjenčanja Lane Banely i Andyja Bara, koje se odvilo u srpnju 2013. godine.

Bivša novinarka i taekwondoašica Lana Banely već je 11 godina u sretnom braku s nogometnim menadžerom Andyjem Barom, a sada su osvanule i fotografije s njihova vjenčanja.

Par se vjenčao 6. srpnja 2013. godine u Starogradskoj vijećnici na Gornjem Gradu u Zagrebu, a Lana nije bila tipična mladenka. Umjesto klasične bijele vjenčanice, odlučila se za lepršavu narančastu haljinu s jednom naramenicom, koju je kombinirala s plavim sandalama.

Ceremoniji su prisustvovali tek najbliži uzvanici para, a mladenci nisu bili raspoloženi za izjave medijima.

Par je prije vjenčanja bio četiri godine u vezi, a tijekom toga često se pisalo o trzavicama među njima, no prebrodili su sve nevolje. U braku su dobili dvoje djece, kćer Naomi i sina Adriana.

Lana i Andy rijetko se pojavljuju zajedno u javnosti, a zadnji put snimljeni su na utakmici Hrvatske i Španjolske na Europskom prvenstvu u Njemačkoj.

Podsjetimo, Lana je u slavnim danima slovila kao jedna od najljepših Hrvatica, a 2018. godine oprostila se od malih ekrana i odlučila za potpuni zaokret u karijeri. Posvetila se dizajnu interijera, za što je završila i studij, a na društvenim mrežama voli se pohvaliti svojim projektima i uspjesima.

Andy je prije Lane bio oženjen magistrom farmacije Anitom Ljubić, od koje se razveo 2010., nakon dvije godine braka.

Povezana vijest Celebrity Jedna od najljepših Hrvatica privukla je pažnju na utakmici Hrvatske i Španjolske, rijetko je viđamo otkako je nestala s malih ekrana

Povezana vijest Nekad i sad Jedna od najljepših domaćih novinarki nestala je iz javnosti nakon zaokreta u karijeri, a evo kako izgleda i čime se bavi danas!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Nina Badrić mami uzdahe na plaži u Grčkoj, pokazala je fantastičnu figuru u badiću: "Savršena si!"

1/24 >> Pogledaj i ovo +20 Nekad i sad O ljepoti naše proslavljene sportašice svojevremeno su pisali i svjetski mediji, a ni danas nigdje ne prolazi neopaženo!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS