Ali stvarno wow!

Pogledajte kako je Alka Vuica izgledala prije 17 godina, pored nje su tada i misice pale u drugi plan!

Alka Vuica Luka Stanzl/Pixsell 1/12 >> Pogledaj i ovo +1 Galerija

Alka Vuica 2005. je godine nastupila na izboru za kraljicu Splitsko-dalmatinske županije u Trilju, a izgledom je zasjenila i natjecateljice.

Pjevačica i autorica Alka Vuica (61) oduvijek je bila rado viđeno lice na važnim događanjima i društvenim okupljanjima.

Sada su se pojavile njezine fotografije iz 2005. godine, s izbora za kraljicu Splitsko-dalmatinske županije u Trilju, na kojemu je ona nastupila.

Za tu je prigodu obukla malu crnu haljinu, a pistom je prošetala i s krunom na glavi te se savršeno uklopila među natjecateljice. Svojim izgledom posebno je očarala glazbenika Sinišu Vucu, koji se cijelu večer nije odvajao od nje.

Nekoliko godina kasnije Alka i Vuco snimili su duet "Kad bi opet", a 2013. su zajedno otpjevali i pjesmu "Da je sreće bilo", koju u originalu pjeva Željko Bebek, no stihove je napisala Vuica.

Alka je na sceni prisutna već 40 godina, a tijekom karijere napisala je više od 300 pjesama, od kojih su mnoge postale bezvremenski hitovi.

1/19 >> Pogledaj i ovo +15 Celebrity Slovio je kao seks-simbol, a dok se svi čude njegovu sve zapuštenijem izgledu, njegova ljepotica se ne odvaja od njega

1/11 >> Pogledaj i ovo +7 Celebrity Od supruga je starija čak 17 godina, no zbog ovakvih golišavih izdanja teško je povjerovati da je na pragu pedesete!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS