To je on!?

Još se ne možemo načuditi koliko se ovaj čovjek promijenio, bio je ljepotan na čije su čari padale sve žene!

Olivier Martinez - 1 Profimedia 1/21 >> Pogledaj i ovo +10 Galerija

Olivier Martinez u posljednje vrijeme češće se pojavljuje u javnosti, a mnogi se i dalje ne mogu načuditi tome koliko neprepoznatljivo izgleda.

Olivier Martinez u prošlosti je zaveo brojne žene, među kojima su bile i Kylie Minogue i Halle Berry. Međutim, danas je 58-godišnji glumac daleko od zavodnika koji je šarmom zavodio neke od najljepših žena na svijetu.

Martinez je ovog vikenda viđen na nogometnoj utakmici svoga sina Macea, a vidno mršaviji i neuredniji od izdanja u kakvima smo ga gledali na crvenom tepihu. Nekada s nešto dužom tamnom kosom, Martinez danas ima veoma kratku sijedu kosu.

Kako je izgledao prije, prisjetite se u našoj galeriji.

Zbog sina Macea trenutačno vodi bitku za skrbništvo s glumicom Halle Berry.

Berry je izjavila kako je potrošila više od 200 tisuća dolara kako bi s Martinezom surađivala na odgoju desetogodišnjeg sina, uključujući 80 tisuća dolara na Olivierove sudske troškove. U dokumentima koje su prenijeli američki mediji Berry se požalila na to da se Martinez uzdržava od alimentacije te da odbija donijeti zajedničke odluke vezane za njihova sina.

Na utakmici sina bili su oboje, ali kao što je vidljivo na fotografijama, cijelo vrijeme držali su distancu.

Martinez i Berry upoznali su se na snimanju filma "Tamna plima", a više o njihovoj vezi pročitajte OVDJE.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Nekad i sad Ovako je naša bivša misica izgledala nekad, a danas je zbog brojnih estetskih zahvata druga osoba: ''Doktor mi je rekao...''

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Fotke neobrijanih pazuha holivudske miljenice obišle su cijeli svijet i podijelile javnost, a ona kaže: ''Ovo je moje tijelo''

Tko je to naljutio Martinu Tomčić? Nikako ovo nije mogla odgledati do kraja: ''Čekaj, je l' se još kaj dešava?''

Milica iz Kumova ne skriva koliko je zaljubljena, našeg zgodnog rukometaša više ne pušta iz ruku!

Povezana vijest Celebrity Fotografija glumice u toplesu raspametila ekipu na Instagramu, a komentira se još nešto baš uočljivo!

Povezana vijest Celebrity Kako je legendarni James Bond zaslužio titulu najvećeg holivudskog džentlmena? Ima 71 godinu, a žene ga i dalje obožavaju!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS