pustio bradu

Prepoznajete li veliku zvijezdu 90-ih? Obožavali smo ga gledati u kultnoj seriji koja je i danas hit!

Jason Alexander Profimedia 1/8 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Poslije dugo vremena na ulicama Los Angelesa je snimljen Jason Alexander, a promjene u odnosu na Georgea Costanzu, kojeg je glumio, vrlo su vidljive.

Jason Alexander nekada je bio član glumačke postave kultne serije iz devedesetih "Seinfeld". Uz Jerryja Seinfelda, Juliju Louis-Dreyfus i Michaela Richardsa, danas 65-godišnji Alexander osvajao je televizijske ekrane kao sarkastični George Costanza, srednjoškolski prijatelj glavnog (anti)junaka.

Za Georgea Costanzu Alexander je osvojio brojne nagrade Američkog glumačkog udruženja (SAG) i bio nominiran za nagradu Emmy. Međutim, nedugo nakon posljednje epizode "Seinfelda" Alexander je bio daleko od velikih glumačkih uloga.

Ovih dana 65-godišnji glumac snimljen je na ulicama Los Angelesa, potpuno drukčijeg izgleda od vremena "Seinfelda". S bradom, kariranom košuljom i tamnim prslukom, novinari su jedva prepoznali Alexandera, čiji nas je najpoznatiji televizijski lik oduševljavao devet sezona.

"Ovih dana pronalazim sve više prilika da budem od koristi, da iskoristim zapanjujuće i neproporcionalne blagoslove koje sam imao u životu i nekako to vratim i platim unaprijed", poručio je Jason Alexander u jednom intervjuu ranije ove godine.

Njegov kolega Michael Richards nedavno je objavio autobiografiju, a zašto je pao u nemilost Hollywooda, otkrijte OVDJE.

Glavni glumac serije "Seinfeld" Jerry Seinfeld zaveo je svoju suprugu dok je bila u prvom braku, a o njima saznajte OVDJE.

Patrick Warburton nekada je glumio dečka Elaine Benes (Julia Louis-Dreyfus), a o njegovoj nedavnoj promjeni izgleda pročitajte OVDJE.

1/11 >> Pogledaj i ovo +7 inMagazin Zavirili smo u jednu od najluksuznijih vila ikada izgrađenih u Splitu, većina o ovome može samo sanjati!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Supruga Matea Kovačića u trendi kombinaciji istaknula je sve veći trudnički trbuh, ovako lijepa Izabel izgleda tik pred porod!

Prvi kandidati osigurali su svoje mjesto u najpoznatijoj kuhinji na svijetu: Jedan se prijavio zbog cure, drugi zbog hrvatskih recepata!

Kakav je plan za potpuni povratak Kate Middleton? Protekli mjeseci bili su vrlo izazovni za kraljevsku obitelj

Povezana vijest Celebrity Je li pretjerala? Nikad mršavija figura bivše glazbene zvijezde postala tema rasprave

Povezana vijest Celebrity Kolinda Grabar-Kitarović pozirala s najbogatijim čovjekom na svijetu, našla se u društvu brojnih svjetski poznatih faca

Stručnjakinja za govor tijela uočila je nešto kod princa Harryja: "Rijetko je kada pokazivao toliko..."

Kad se ovaj srpski par skine, nema tko se ne okrene za njima, ovako izgledaju s 46 i 63 godine!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS