Neprepoznatljiv!

Sjećate se njega? Bio je mlada nada hrvatskih sapunica, a danas ima novo ime i sasvim drukčiji posao!

Marko Čabov Neja Markicevic / CROPIX 1/12 >> Pogledaj i ovo +1 Galerija

Marko Čabov nekad je glumio u domaćim serijama, a danas podučava jogu i ima novo ime.

Bivši glumac i maneken Marko Čabov proslavio se ulogama u brojnim domaćim serijama. 

Gledatelji ga pamte po dugačkoj plavoj kosi s kovrčama, no Marko danas ima kratku kosu, a osim frizure promijenio je i posao te svoje ime. Njegove nove fotografije pogledajte u galeriji.

Marko se sada predstavlja kao Atam Puri i bavi se podučavanjem joge, a na njegovu profilu na LinkedInu piše i da obnaša dužnost direktora u jednoj privatnoj firmi.

Jedno je vrijeme radio i na gradilištu.

"Bauštela nikada nije bila daleko od mene. Čak sam i u seriju 'Zabranjena ljubav' otišao ravno s gradilišta na kojem sam čistio zgradu od ulja. No tako je to. Kad bih mogao živjeti od manekenstva i glume, bio bih itekako sretan. Kako ne mogu, tj. nisam čovjek koji vuče ljude za rukav i pristaje na štetne kompromise, tako nastojim pratiti životne smjerove kako dođu i bez plana uskočiti u njih. Dakle, ako bi mi netko sada ponudio ulogu na osnovi mog talenta, prihvatio bih je i bio iznimno zadovoljan. No kako se to ne događa, radim na baušteli za 20 kuna po satu i osjećam se korisnije i bolje nego da živim 'život glumca bez uloge", ispričao je 2011. za Večernji list i dodao da su ga tada ljudi na ulici znali često prepoznati.

"Mnogima je neshvatljivo da čovjek koji se navečer šeta modnom pistom ujutro navlači radnu manduru i odlazi na posao. To posebno zabavlja moje kolege s bauštele", istaknuo je tada.

Tih godina veliku pozornost privlačio je i Zoran Pribičević, koji se do danas gotovo ništa nije promijenio, a njegove fotografije pogledajte u OVDJE.

1/34 >> Pogledaj i ovo +30 Celebrity Zvijezda Kumova u haljini golih leđa izgleda kao milijun dolara: ''Koštala me prehlade, ali...''

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Posljednja djevojka Liama Paynea snimljena prvi put u javnosti nakon tragične smrti pjevača

Povezana vijest Nekad i sad Mario Valentić prisjetio se titule kojom se okitio prije 20 godina, a objavio je i fotografije od tada: ''Bio je to lijep period!''

Povezana vijest Celebrity Pa koliko je ovo slatko! Bloom iznenadio mamu Maju pozdravom na turskom

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS