uvijek je plijenila pozornost

Vidina supruga prije udaje bila je plavuša i Kraljica Hrvatske, pogledajte kako je tada izgledala!

Ivana i Domagoj Vida (Foto: Instagram) instagram 1/29 >> Pogledaj i ovo +18 Galerija

Ivana Vida svojom ljepotom plijenila je pozornost kad god se pojavila na nogometnim tribinama, a tijekom manekenske karijere okrunila se s čak četiri lente.

Dokapetan Vatrenih Domagoj Vida oprostio se od igranja za hrvatsku reprezentaciju, o čemu je obavijestio predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza Marijana Kustića i izbornika Zlatka Dalića, a potom se od javnosti i navijača oprostio prigodnim pismom objavljenim na službenoj stranici HNS-a.

S obzirom na to da Vida neće više zaigrati u dresu Vatrenih, tako ni nogometaševu suprugu Ivanu Vidu više nećemo često imati prilike vidjeti na nogometnim tribina, gdje je uvijek svojom ljepotom plijenila pozornost kad god se tamo pojavila.

Ivana je prije udaje redala uspjehe na izborima ljepote i bavila se manekenstvom te je diplomirala ekonomiju u Zagrebu, a danas je posvećena obitelji i odgoju sina.

Također, na izborima ljepote osvojila je čak četiri lente. Bila je prva pratilja Miss Hercegovine, Miss turizma Hrvatske, prva pratilja Miss Dalmacije te Kraljica Hrvatske. U to vrijeme bila je plavuša, a priznala je i da se podvrgnula nekim estetskim zahvatima. 

Kada su je jednom pratitelji na Instagramu pitali što je točno operirala, samo je kratko odgovorila - svašta. Tom je prigodom otkrila i da joj je prirodna boja kose smeđa, da voli baklavu, da je završila Srednju farmaceutsku školu i kako bi jednog dana voljela raditi u farmaciji te da je diplomirala na Ekonomskom fakultetu. Poznato je i da od stranih jezika tečno govori engleski i ruski, a opušta je kuhanje.

Inače, Domagoj Vida je bivšu Kraljicu Hrvatske Ivanu, djevojački Gugić, upoznao u noćnom klubu u Zagrebu. Tri godine kasnije dobili su sinčića Davida, a 2017. imali su raskošno vjenčanje u Umagu.

1/35 >> Pogledaj i ovo +31 Celebrity Tko je zanosna supruga Ivana Rakitića? Za njezino srce nogometaš se morao jako potruditi, ali na prvi pogled je znao da je baš ona ta!

1/10 >> Pogledaj i ovo +6 Celebrity Kći jednog od najvećih supermodela na plaži pokazala da je dostojna nasljednica svoje majke

Povezana vijest Celebrity Albina iskreno o karijeri nakon Eurosonga: ''Trenutno nemam nekih najavljenih koncerata, neke su stvari trebale biti drugačije''

Povezana vijest Celebrity Franka otkrila gdje su ona i Ćorluka proslavili šestu godišnjicu braka: "Neka nam cijela bude ovako..."

Povezana vijest Celebrity Supruga Ivana bila je Vidina najveća podrška tijekom avantura s Vatrenima, ali preslatki sin ukrao je srca svim Hrvatima!

Povezana vijest Celebrity Evo kako je Mladen Grdović reagirao kad je saznao da je Rakitić potpisao za Hajduk, odmah je zapjevao i navijačku pjesmu!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS