za nju je vrijeme stalo

Danijela Martinović pokazala kako je izgledala u srednjoj školi: ''Moja prijateljica je pronašla ovu fotografiju''

Danijela Martinović - 4 Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Danijela Martinović podijelila je uspomenu iz srednje škole, a brojni pratitelji zatrpali su je komplimentima.

Naša pjevačica Danijela Martinović godinama zabavlja brojnu publiku svojim bezvremenskim hitovima. Često ju hvale da se od početka karijere nije niti malo promijenila, a sada je pokazala kako je izgleda u srednjoj školi.

''Moja prijateljica Doris Karamatić pronašla je svoj dnevnik iz srednjoškolskih dana, a u njemu i ovu fotografiju iz 1986. godine. Snimila ju je naša predivna Ana Perković Žaja. Uspomene su zaista čarobne'', napisala je uz crno-bijelu fotografiju koju je podijelila na Instagramu.

Fotografijom je dokazala da je za nju uistinu vrijeme stalo jer izgleda isto kao i sada. Pratitelji su joj objavu odmah zatrpali brojnim komplimentima.

''Uvijek si ista'', ''Srce milo i drago. Anđeo koji zemljom hoda'', ''Prekrasna'', ''Samo se smij'', samo su neki od komentara.

Podsjetimo, Danijela živi svoju ljubavnu bajku s partnerom Josipom, a nedavno je o njihovoj vezi pričala za naš In Magazin.

Više o tome pročitajte OVDJE.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Baby Lasagna U Poljskoj je napravio prvi raspašoj s novom pjesmom, pogledajte ovu ludu atmosferu!

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Prijović pokazala isklesani trbuh u mini topiću, zgodni suprug nije ju puštao iz zagrljaja!

Povezana vijest inMagazin Danijela Martinović živi svoju ljubavnu bajku, evo što nam je rekla o vjenčanju s partnerom Josipom: ''Želim svakoj ženi da se osjeća kao ja!'

Povezana vijest Celebrity Partner Josip svoju Danijelu pratio je iz prvog reda, a ona je na pozornici sve ostavila bez daha u svjetlucavoj haljini!

Povezana vijest inMagazin Poznate Hrvatice tvrde da ulazak u šesto desetljeće itekako ima svoje čari: ''Fama oko godina je besmislena!''

Povezana vijest Celebrity Danijela Martinović rijetko pokazuje svojeg partnera, no sada je posebnim povodom objavila njihove fotografije i snimke!

Povezana vijest inMagazin Danijela Martinović progovorila o braku s partnerom Josipom: "Volim da me život iznenadi!"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS