Roditelji pucali od ponosa

Pogledajte kako je Danijela Martinović prije 16 godina slavila sa svojim najbližima, Grašo je tada iznenadio potezom!

Danijela Martinović - 3 Tomislav Miletić/Pixsell 1/23 >> Pogledaj i ovo +12 Galerija

Danijela Martinović 2006. godine predstavila je svoj parfem "La-la", a na svečanom lansiranju pojavila se cijela njezina obitelj, ali ne i tadašnji dečko Petar Grašo.

Danijela Martinović na domaćoj glazbenoj sceni prisutna je još od devedesetih, a tijekom karijere pokazala je da pjevanje nije jedino što joj ide od ruke.

Svestrana Danijela autorica je nekoliko knjiga, a 2006. godine lansirala je i parfem "La-la". Sada su ponovno isplivale fotografije sa svečane promocije njezina parfema, koja se održala u jednom hotelu u Zagrebu, a tada ju je došla podržati cijela njezina obitelj.

Danijela je za tu prigodu odabrala elegantnu ljubičastu haljinu bez naramenica, a dotjerali su se i njezini roditelji Ivanka i Ivan te sestra Izabela.

Na događanju su se pojavila i brojna poznata lica, poput Alke Vuice, Mije Begović, pa čak i nekih političara, no Danijelin tadašnji dečko, Petar Grašo, nije došao.

Fotografije s promocije pogledajte u galeriji. 

Podsjetimo, Danijela i Grašo bili su u vezi oko 25 godina, a prekid su objavili u svibnju 2021. Malo nakon toga doznalo se da je Petar u vezi s Hanom Huljić, s kojom je u veljači ove godine stao i pred oltar, a na ljeto su dočekali i svoje prvo dijete, kćerkicu Albu.

1/15 >> Pogledaj i ovo +11 Celebrity Mlada zvijezda "Kumova" istaknula zanosne obline u pripijenoj haljinici: "Opasna Splićanka!"

1/9 >> Pogledaj i ovo +5 Celebrity Rijedak izlazak Marija Valentića s dugogodišnjom partnericom, svoju privatnost uspješno skrivaju od javnosti

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS