Uvijek ljepotica!

Znate li koliko su stare ove fotografije Antonije Šole? Pjevačica se do danas ništa nije promijenila, a nećete vjerovati koji je rođendan proslavila!

Antonija Šola Davor Puklavec/Pixsell 1/34 >> Pogledaj i ovo +23 Galerija

Naša pjevačica Antonija Šola slavi 45. rođendan, a njezine fotografije stare 19 godinu pokazuju da se do danas gotovo ništa nije promijenila.

Naša pjevačica Antonija Šola danas slavi 45. rođendan, a mnogima je već dugi niz godina jedna od najljepših pjevačica u našoj državi.

S crvenkastom kosom i modrim očima, Antonija je uvijek privlačila poglede, a u našoj galeriji možete pogledati njezine fotografije iz sad već daleke 2005. godine kada je imala 26 godina.

Antonija se do danas gotovo ništa nije promijenila, a mnogi i dalje ne vjeruju kad vide koliko joj je stvarno godina.

Podsjetimo, Šola se ove godine natjecala u našem hit-showu ''Tvoje lice zvuči poznato'', a poznato je da je i u sretnoj vezi s našim pjevačem grupe Ljubavnici Marijom Regeljom.

Inače, Šola i 10 godina mlađi Regelja svoju vezu su potvrdili u srpnju 2022. godine uz zajedničke fotografije na Instagramu, a ona nam je nedavno otkrila i hoćemo li uskoro možda čuti svadbena zvona.

"Ma što se tiče toga sam jednostavna i neopterećena, znam da je to uvijek ljudima nekako najzanimljivije, no stvarno, evo, možda bude sutra, a možda za par godina, nije da ne planiramo, ali nismo se još time puno bavili. Najvažniji nam je mir i da smo sretni i zdravi", rekla nam je Antonija Šola.

Povezana vijest Celebrity Poslušajte hit-duet koji nas je vratio u neka druga vremena: ''Bio si u društvu pjevača, to te nije pokolebalo!''

Povezana vijest Celebrity Ponovni prizori Jasmina Stavrosa na bini sve su ganuli do suza: ''Jako je teško utjeloviti nekoga tko više nije s nama!''

Povezana vijest Celebrity Pogledajte izdanje u kojem je Antonija Šola raspametila obožavatelje, nitko joj se ne može nadiviti: "Savršenstvo bez mane!"

1/19 >> Pogledaj i ovo +15 Celebrity Udala se naša simpatična glumica koju smo gledali u domaćoj hit-seriji, pokazala je djelić atmosfere nakon što je izrekla ''da''!

1/28 >> Pogledaj i ovo +24 Celebrity Nasljednik legendarnog glumca i u 39. godini hvali se isklesanim torzom, no i dalje svi pričaju o tragediji od koje se dugo oporavljao

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS