ne kriju sreću

Naš bivši premijer i njegova 30 godina mlađa supruga uskočili su u kupaće kostime, fotografijama su se pohvalili na Facebooku!

Zlatko Mateša sa suprugom - 1 Facebook 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Zlatko Mateša i supruga Blanka uživaju u Sutivanu, a fotografijama su se pohvalili na Facebook profilu.

Zlatko Mateša i njegova 30 godina mlađa supruga Blanka nakon Olimpijskih igara u Parizu uputili su se na odmor.

Bivši premijer i sveučilišna profesorica trenutačno uživaju u Sutivanu, predivnom mjestu na Braču, gdje Blanka posjeduje apartmane.

Par je tamo proslavio blagdan zaštitnika sv. Roka te su nakon toga plovili jedrilicom.

Podsjećamo, Mateša je u Blanki pronašao utjehu nakon prekida veze s 12 godina mlađom epidemiologinjom Dijanom Mayer, s kojom je u vezi bio tri godine.

Zlatko i Blanka vjenčali su se krajem prošle godine u jednoj zagrebačkoj crkvi, nakon svega nekoliko mjeseci veze.

Blanka je inače pročelnica Katedre za građansko pravo Pravnog fakulteta Sveučilišta u Splitu i ravnateljica Poslijediplomskog specijalističkog studija, a bila je i supruga poznatog profesora i pravnika Hrvoja Kačera, koji je preminuo u siječnju prošle godine, poslije kratke i teške bolesti.

Zlatko iza sebe ima i tri propala braka, u kojima je dobio dvoje djece. S prvom suprugom Biserkom ima sina Zlatka, a od druge supruge Jasne rastao se nakon 13 godina braka. Trećom suprugom, 16 godina mlađom Sanjom Gregorić, oženio se u tajnosti 1994. godine, a u tom braku dobio je kćer Elu. Zlatko se i od Sanje razveo nakon 13 godina braka. Bio je i 10 godina u vezi s 34 godine mlađom Bojanom Maglaić.

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Iris objavila detalje proslave Livajinog rođendana, pogledajte kako su obiteljski obilježili ovaj važan dan!

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Splitska glumica objavila je video dramatičnih prizora borbe sa strašnom buktinjom: ''Bože dragi!''

Povezana vijest Zanimljivosti Gradonačelnica Sarajeva javno podržala Severinu, ima poruku i za Srbe: ''Pozivam sve koji cijene istinu, pravdu i slobodu da dočekaju Novu s nama!''

Povezana vijest Celebrity Demi Moore o svojim scenama u bikiniju o kojima se puno pričalo: "Hollywood je okrutan prema ženama te dobi...''

Povezana vijest Celebrity Šarmer iz serije ''Divlje srce'' pohvalio se posebnim društvom i raznježio obožavateljice, a javila mu se i mama iz ovog velikog hita!

Povezana vijest Celebrity Bio je velika zvijezda Spasilačke službe i ovakvog ga pamtite, ali nema šanse da bi ga danas itko prepoznao!

Povezana vijest Celebrity Kad se na plaži pojavila u ovom badiću, nikako nije mogla proći nezapaženo, ukrala je baš sve poglede!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS