Kakav show su napravile!

Kod ovih djevojaka Martinu Tomčić posebno se dojmilo jedno: ''Tu ste me najviše kupile!''

Gledatelje showa Supertalent su na putovanje u mažoret svijet odvele Zlatarbistričke mažoretkinje i pokazale im magiju koja se u njemu zbiva.

''Pošto je Zlatar Bistrica malo mjesto, nema puno toga za djevojčice da bi se nečim bavile, ima nogomet za dječake, i zato su mažoretkinje super. Ove godine se više nema tko ni upisati, jer su se prošle godine sve djevojčice iz sonovne škole upisale. Izrazito smo ponosne na svaku od naših cura, a isto tako je i naša Zlatar Bistrica ponosna na sve nas, i svaki put su šokirani koliko medalja nosimo sa svakog natjecanja. Ništa drugo ne postoji kad dođemo u svoj mažoret svijet'', ovako su se djevojke predstavile prije izlaska na pozornicu showa Supertalent. 

''Stvarno ste donijele pravi pravcati show večeras kod nas, koreografija mi se jako svidjela, tema je odlična, volimo taj glamur i Oscare, pregršt svega, zanimljive ste, vesele, a stilski moj naklon'', komentirala je Maja njihovu izvedbu. 

''Bravo za sve'', poručio im je Fabijan. 

''Mene se posebno dojmilo što trenerice plešu zajedno s curama koje treniraju, tu ste me najviše kupile'', priznala je Martina. 

''Došle ste kao cijeli paket, nemoguće da vas netko ne voli i da mu se ne sviđate'', primijetio je Davor. 

Djevojke su prošle dalje. 

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Ova haljina u kojoj se jedva kreće Maji je jedna od najdražih, a još je nešto dodatno doprinijelo televizijskoj magiji!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Danijela Dvornik u sportskom kombinezonu pokazala rezultat napornih treninga: ''Nikad sebi nisam bila draža!''

Povezana vijest Celebrity Liamov bliski prijatelj otkrio je zašto se glazbenik zadržao u Argentini, prije tragedije su razgovarali: ''Nisam imao pojma...''

Povezana vijest Preporuke Lepa Brena na svoj rođendan najavila i petu zagrebačku Arenu, otkrila je i da fanovima sprema još jedno iznenađenje!

Povezana vijest Celebrity Nina Badrić pohvalila se posebnim društvom zbog kojeg su pljuštale samo pohvale: ''Nije svakome ovakva legenda...''

Povezana vijest Zanimljivosti Modnog gurua sve češće viđamo u prisnom društvu 46 godina mlađeg muškarca, jedno i dalje odbija priznati!

Povezana vijest Celebrity Donna Vekić ponovno uživa u ljubavi? Na aerodromu je uhvaćena s bivšim suprugom jedne od najbogatijih Hrvatica

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS