ona se raspričala, ali...

Teško je bilo Žanamari gledati u oči pored nikad većeg dekoltea, koji je stisnula u tijesni korzet

Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić/Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Žanamari Perčić oduševila je pratitelje najnovijom fotografijom na Instagramu, a potom je otkrila kako je provela radni ponedjeljak.

Naša pjevačica Žanamari Perčić u nedjelju je proslavila 43. rođendan, a sada je pratiteljima otkrila kako je provela ponedjeljak i što je to iskoristila kao izliku da se dobro najede.

"Ponedjeljkom slavim vikend! Rođendan sam iskoristila kao izliku da se dobro najedem, i to čak tri dana zaredom. Točnije, ukupno osam sljedova hrane u tri večeri. Čak se ni teretanom nisam zavaravala. Bio je cheat all the way i jedna poštena pauza. Sistem je rebootan i idemo dalje u nove pobjede", napisala je pjevačica u opisu objave pa zahvalila svima na lijepim željama.

Žanamari je pozirala u jednom restoranu s čašom vina u ruci, ali glavni fokus pratitelja bio je na njezin nikad veći dekolte, koji se isticao u zanimljivoj bež kreaciji.

Za besprijekoran izgled Žanamari je zahvalna redovnim treninzima u teretani, a nama je u lipnju otkrila zašto je vježbanje toliko zavoljela.

''Htjela sam se time baviti. Cijeli život sam nekako u teretani, ali otkad sam rodila, nisam baš bila redovita. Malo sam bila preopsesivna majka, tako da sam morala biti s djetetom 24 sata dnevno i na kraju, kad sam počela ići u teretanu, ta tri sata dnevno su mi bili jedini koje sam ja imala za sebe. Iako, Gabi već ima devet godina, pa sad i ona sa mnom ide u teretanu! Sad smo ipak 24 sata zajedno'', govorila je sretno.

Za naš portal progovorila je i o suprugu Mariju te kćerkici, a cijeli intervju pročitajte OVDJE.

1/34 >> Pogledaj i ovo +30 Celebrity Kate Middleton na domišljat je način javno istaknula posebno blizak odnos s kraljem Charlesom

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Fatalna zaručnica milijardera čipkastom haljinom ništa nije ostavila mašti na volju, bujnim dekolteom zasjenila je sve oko sebe!

Povezana vijest Celebrity Nina Badrić vratila se s ljetovanja u Zagreb, u jesenskom outfitu očarala je pratitelje: "Evo me pred vratima gdje sam te uvijek čekala..."

Povezana vijest Celebrity Elon Musk zaprepastio svijet bizarnom ponudom Taylor Swift: ''Ok, pobijedila si, podarit ću ti dijete i čuvati tvoje mačke''

Povezana vijest Celebrity Bivši natjecatelj našeg hit-showa oduševio gestom prema roditeljima: ''Borili smo se od kredita do kredita, njih dvoje ovo zaslužuju!''

Povezana vijest Celebrity Legendarni glazbenik šokirao javnost neočekivanim priznanjem: ''Prevario sam suprugu i dobio dijete s drugom''

Povezana vijest Celebrity Naša predivna glumica u savršenoj traper-haljini nestrpljivo iščekuje dolazak prinove: ''Još malo!''

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS